DRAGNEA, ÎNTREBAT DESPRE VIITORUL LUI FLORIN IORDACHE LA MINISTERUL JUSTIŢIEI:  "Decizia CCR e importantă în reconstruirea adevărului"

Ziarul BURSA #Politică / 9 februarie 2017

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ieri, la Parlament, întrebat dacă deciziile Curţii Constituţionale schimbă ceva în privinţa viitorului lui Florin Iordache la Ministerul Justiţiei, că hotărârea pe care urmează să o dea joi CCR este importantă, atât pentru PSD, cât şi pentru opinia publică, pentru reconstruirea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Liderul PSD a reiterat faptul că a fost o comunicare "gestionată greşit", lucru care nu mai trebuie să se întâmple pe viitor.

Preşedintele PSD a spus: "Este o discuţie care va avea loc între aceşti doi colegi de Guvern, să-i lăsăm să o aibă şi să se anunţe decizia pe care o vor lua poate împreună. Ceea ce am spus mereu, o spun şi acum, a fost o comunicare gestionată greşit. Cu tot ceea ce au de făcut de acum înainte ca şi Guvern, orice măsură pe care o vor lua, nu numai în acel domeniu, este de manual, trebuie comunicată înainte, trebuie explicată bine înainte şi trebuie explicată foarte bine şi după".

Întrebat în continuare dacă Sorin Grindeanu poate să îl schimbe pe Florin Iordache de la Ministerul Justiţiei dacă nu are girul partidului care a dat guvernul, Liviu Dragnea a spus: "Eu am discutat cu premierul să îmi spună întâi care este decizia dumnealui şi vreau să vă spun că am avut această discuţie".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Povesti si minciuni care nu pot fi dovedite.

    Stie toata lumea ca PSD inseamna domnul Dragnea si deci ca si guvern inseamna tot Dragnea. Probabil ca nu il crede nici cel mai infocat sustinator PSD ca domnul Dragnea nu cunostea continutul ordonantelor dupa întoarcerea din SUA. Cel care a dorit ca acele ordonante sa fie impuse nu este marioneta numita Iordache si nici cea numita Grindeanu, ci domnul Dragnea.

    Demiterea domnului Dragnea poate fi doar un joc politic, nu o pedeapsa pentru adevaratul vinovat pentru acele ordonante abuzive. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb