Dragnea: "Nu se pune problema unei remanieri în această perioadă"

Mina Irina
Politică / 20 septembrie 2017

Dragnea: "Nu se pune problema unei remanieri în această perioadă"

Actualizare 14:30

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi, la Parlament, că nu se pune problema unei remanieri a Guvernului în această perioadă, spunând că la Comitetul executiv (CEx) de pe 29 septembrie de la Suceviţa va fi făcută o evaluare a Cabinetului Tudose.

Întrebat dacă Liviu Pop a făcut "erori sau greşeli", Dragnea a atras atenţia asupra faptului că o comunicare defectuoasă din partea miniştrilor poate produce defecţiuni majore şi tulburări în societate, potrivit News.ro.

Liviu Dragnea a declarat: "Din punctul meu de vedere, nu se poate pune problema unei remanieri în această perioadă (...) Eu nu voi face nicio propunere de remaniere la acest Comitet executiv".

El a spus că la CEx se va face o evaluare a Guvernului pe fiecare minister în parte, pe program de guvernare, pe acţiuni, pe măsuri şi pe respectarea lor, dar a ţinut să precizeze că lucrurile s-au schimbat faţă de Cabinetul precedent.

Dragnea a explicat: "E o schimbare totală, sunt foarte multe recuperări, s-au recuperat foarte multe întârzieri, lucrurile arată bine, dar o evaluare este necesară. O să facem una şi acum şi la sfârşitul anului pentru a şi da posibilitatea Guvernului să spună ce s-a făcut, pentru a vedea şi colegii de partid care au fost progresele înregistrate, cum stăm şi la ce ne aşteptăm pentru finalul anului viitor".

Întrebat dacă ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a făcut "erori sau greşeli", liderul PSD a atras atenţia asupra faptului că o comunicare defectuoasă din partea miniştrilor poate produce defecţiuni majore şi tulburări în societate.

Liviu Dragnea a spus: "Orice comunicare greşită poate produce defecţiuni majore, poate produce tulburări în societate, poate produce confuzii în societate şi nemulţumiri. Sper ca în ultima perioadă au înţeles că comunicarea nu e o joacă, nu e un moft şi nu e un motiv mic sau neimportant de a nu se lua în discuţie atitudinea unui membru de partid. O comunicare constant proastă, făcută alandala induce un sentiment de neîncredere în rândul populaţiei care este esenţial pentru stabilitatea Guvernului. Sunt oameni care sunt beneficiarii unor măsuri guvernamentale, dar dacă «beneficiază» de o comunicare neorganizată nu mai ştiu clar dacă ceea ce primesc e de bine sau e de rău".

(M.I.)

------

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunţat ieri o evaluare a cabinetului Mihai Tudose la reuniunea Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD care va avea loc în 29 septembrie, la Suceviţa.

"Voi prezenta o evaluare a mea, din partea PSD, a guvernării săptămâna viitoare, la CExN la Suceviţa", a declarat Dragnea la România TV, transmite Agerpres.

Referindu-se la remanieri, Dragnea spune că, din punctul său de vedere, "la ora asta nu poate fi vorba despre niciun ministru".

Dragnea a susţinut că ritmul impus de el membrilor cabinetului este "unul drăcesc".

Liderul PSD a declarat: "Eu mai făceam practică în liceu şi la reţele electrice. Le-am spus: «Nu se lucrează la 220, ci la 380». Ritmul este infernal, nu suntem în situaţia în care ai timp să o lălăi la minister, ai timp să faci multe greşeli, pentru că trenul trece repede prin gări, nu avem timp de asta".

Întrebat dacă Mihai Vâlcov va participa la această evaluare, Liviu Dragnea a confirmat.

El a motivat: "Bineînţeles. Nu renunţ sub nicio formă. Este foarte bun economist, un om cu viziune şi un om care poate participa la o construcţie serioasă a unui program de guvernare, lucru pe care l-a şi făcut. (...) Este un om respectat în partid şi în guvern".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb