DRUID anunţă o creştere a veniturilor recurente anuale de 2,2 ori mai mare în 2023

A.F.
Companii / 22 februarie

DRUID anunţă o creştere a veniturilor recurente anuale de 2,2 ori mai mare în 2023

DRUID, lider în domeniul tehnologiei de inteligenţă artificială conversaţională şi un pionier al soluţiilor CBA (Conversaţional Business Applications), anunţă activităţi financiare ale anului 2023, raportând o creştere de 2,2 ori a veniturilor anuale recurente, înregistrând 13 milioane de dolari în 2023, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului,, DRUID propune să atingă 24 de milioane de dolari ARR până la sfârşitul anului 2024 şi să consolideze prezenţa din SUA. Compania intenţionează să genereze 50% din veniturile noi prin intermediul unei reţele de parteneri, concentrându-se pe conectivitatea soluţiilor implementate cu furnizorii de LLM şi valorificând inteligenţa artificială generativă pentru a creşte productivitatea întreprinderilor din industrii diverse.

Creşterea semnificativă 135% faţă de următorul anului precedent dovedeşte soluţiile CBA bazate pe inteligenţă artificială generativă şi conversaţională implementate de DRUID au avut un rol important în drumul spre automatizare a achiziţiei lor săi.

După runda de finanţare Seria B, DRUID AI a devenit o companie americană evaluată acum la 100 de milioane de dolari.

2023 a fost un an prolific pentru DRUID creşterii semnificative a veniturilor recurente anuale, obţinerii rundei de finanţare Seria B din Septembrie 2023, dar şi datorita dezvoltării impresionante ale platformei, printre care introducerea MegaBot-ului, un orchestrator de roboţi conversaţionali care integrează tehnologiile companiilor. pentru a acţiona ca un punct unic de interacţiune pentru toate operaţiunile digitale, care şi-a dovedit eficienţa automatizând 80% din proces, dezvoltarea LLM-ului propriu DRUID care să creeze integrarea şi securitatea datelor, şi extinderea funcţionalităţilor Knowledgebase, împreună cu integrarea ChatGPT prin Serviciul Azure OpenAI la Microsoft.

În 2023, DRUID şi-a extins numărul lor cu 40%, iar printre numele noi ale celor care au implementat soluţiile DRUID se numără şi Georgia Southern University, Texas Children Hospital, Liberty Global, White Castle.

Clienţii au încredere în soluţiile DRUID pentru că acestea sunt actualizate constant şi personalizate, astfel încât să ofere cel mai mare impact în creşterea veniturilor, în reducerea riscurilor asociate cu lipsa accesului la informaţii critice şi istorice şi în optimizarea costurilor.

În prezent, DRUID implementează soluţii pentru 250 de companii din industrii diverse, inclusiv sănătate, banking, retail şi învăţământ superior, extinzându-şi prezenţa în 42 de ţări şi integrate în platforma peste 60 de limbi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb