Dumitru Dragomir, la CAB: "Sunt curat ca lacrima şi drept ca lumânarea"

M.I.
Anticorupţie / 31 august 2017

Dumitru Dragomir (Sursa foto: captură Youtube)

Dumitru Dragomir (Sursa foto: captură Youtube)

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a arătat, astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti (CAB), unde s-a prezentat pentru a contesta controlul judiciar impus de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) în dosarul RCS-RDS, că este o victimă colaterală a războiului dintre RCS şi Antena Group, el fiind "curat ca lacrima şi drept ca lumânarea".

Dragomir a declarat, astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti înainte de începerea procesului în care este judecat pentru luare de mită, potrivit News.ro: "Dumnezeu ştie dacă voi scăpa de controlul judiciar. Controlul judiciar nu are rost deoarece eu nu am nimic în comun cu acest proces. Ce-mi spun ei s-a întâmplat acum 8 ani de zile şi sunt sub control judiciar de 6 luni. Mi-au pus în cârcă ceva care nu există. Sunt oameni nebuni. Eu am făcut un contract de asociere în participaţiune. Fiecare şi-a păstrat patrimoniul. Nu există mită în aşa ceva. Că se bagă ei în puşcărie unul pe altul nu mă interesează pe mine. Calc în urmele unor elefanţi şi îmi rup gleznele. Antenele şi RCS-ul sunt cei care se bat după ce s-au păcălit unii pe alţii".

El este convins că dosarul a fost construit în urma unor presiuni ale televiziunilor de ştiri.

Fostul şef al LPF a completat: "În fiecare seară Badea şi cu Ciuvică la Antena3 spuneau că «până nu-i trimit pe Dragomir şi pe Bendei în judecată, nu o lăsăm pe Kovesi», era normal să se întâmple".

Întrebat dacă este curat ca lacrima, Dragomir a răspuns: "Reţineţi ce va spun eu: Curat ca lacrima şi drept ca lumânarea".

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir şi fostul director al RCS - RDS SA Ioan Bendei au fost trimişi în judecată sub control judiciar pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani şi respectiv dare de mită şi complicitate la spălare de bani. Potrivit DNA, Dumitru Dragomir a pretins 3,5 milioane de euro (din care a primit 3,1 milioane de euro), de la Ioan Bendei, "în scopul atât de a îndeplini, cât şi de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu, precum şi de a îndeplini acte contrare acestora".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb