DUPĂ ASASINAREA AMBASADORULUI LA ANKARA Rusia va implementa măsuri suplimentare de securitate la ambasadele sale

Ziarul BURSA #Internaţional / 21 decembrie 2016

Rusia va implementa măsuri suplimentare de securitate la ambasadele sale

Reprezentantul oficial al MAE al Rusiei, Maria Zaharova: "Andrei Karlov se ocupa de stabilirea contactelor cu opoziţia siriană"

Serviciile ruse de informaţii vor implementa măsuri suplimentare de securitate la ambasadele Moscovei în lume, după asasinarea ambasadorului din Turcia, relatează BBC News.

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat impunerea acestor măsuri, a anunţat un purtător de cuvânt al Kremlinului citat de agenţia TASS, potrivit News.ro .

Kremlinul a anunţat, ieri, că un grup de anchetatori ruşi a sosit la Ankara să ajute în ancheta cu privire la asasinarea ambasadorului rus Andrei Karlov.

"Excelenţa Sa se ocupa de stabilirea contactelor cu opoziţia siriană", a precizat reprezentantul oficial al MAE al Rusiei, Maria Zaharova, în emisie directă la "Rossia 1", potrivit Sputnik Moldova. "Era atât de devotat cauzei păcii, ştia cu adevărat ce se întâmplă, cum se formează grupările teroriste, cum îşi răspândesc ideile în această regiune, cât este de complicat să reglementezi un proces politic", a mai comentat Zaharova în cadrul emisiunii "O seară cu Vladimir Soloviov", potrivit RIA Novosti, adăugând: "A fost omul capabil să comunice cu opozanţii, inclusiv cu cei sirieni, ajutând la stabilirea contactelor între aceştia. Iar asta imprimă acestei tragedii o cu totul altă dimensiune".

Între timp, forţele de ordine turce au reţinut şapte persoane cu legături cu poliţistul care l-a ucis pe diplomat: părinţii şi sora acestuia, alte trei rude, precum şi pe colegul său de apartament.

"Este puţin probabil ca poliţistul turc care l-a asasinat pe ambasadorul rus la Ankara să fi acţionat singur", a spus, ieri, un înalt oficial turc, în condiţiile în care anchetatori din ambele ţări caută indicii în legătură cu cine este posibil să fi fost în spatele crimei, relatează Associated Press.

Sursa citată sub acoperirea anonimatului a descris asasinatul drept "complet profesionist, nu acţiunea unui singur om", adăugând că atacul a fost bine planificat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb