ZIARUL BURSA

21 decembrie 2016
Ediţia din 19.10.2024
Sevil Shhaideh (Sursa foto: Facebook)

Sevil Shhaideh, propunerea lui Dragnea pentru postul de premier

Andrei StanPolitică / 21 decembrie 2016

PSD şi ALDE au venit împreună la consultările de la Cotroceni 

---------

Actualizare 20:50 Firea: "Sevil Shhaideh, o propunere de prim-ministru pe care preşedintele nu are niciun motiv s-o refuze"

Primarul general al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea, susţine că propunerea partidului său pentru funcţia de prim-ministru, Sevil Shhaideh, este una pe care preşedintele ţării "nu are niciun motiv să o refuze".

Actualizare 17:39 Tăriceanu: "Parlamentul nu este o multinaţională şi nu funcţionează în logica unei multinaţionale"

Actualizare 17:17 Dragnea: "Misiunea noului Parlament - refacerea reputaţiei şi ordine în legislaţie"

Actualizare 17:02 Călin Popescu Tăriceanu a fost ales preşedintele Senatului

Actualizare 16:27 Liviu Dragnea a fost ales preşedintele Camerei Deputaţilor

Actualizare 16:10 Cristian Buşoi, prim-vicepreşedinte PNL: "Premierul propus de Liviu Dragnea nu are nicio autoritate politică şi administrativă"

Actualizare 15:44 Kelemen: "Dacă va fi desemnată persoana propusă de PSD-ALDE pentru funcţia de premier, vom vota"

Băncile spaniole riscă să returneze banii încasaţi necuvenit din dobânzi

ÎN URMA UNEI DECIZII A CURŢII EUROPENE DE JUSTIŢIE, Băncile spaniole riscă să returneze banii încasaţi necuvenit din dobânzi

C.V.Internaţional / 21 decembrie 2016

Bănci spaniole precum Banco Popular Espanol şi BBVA riscă să returneze clienţilor care au contractat credite ipotecare sume de ordinul miliardelor de euro, reprezentând dobânzi incorecte, în urma unei decizii definitive a Curţii Europene de Justiţie, informaţie care a dus la scăderea acţiunilor acestora cu până la 10%, relatează Bloomberg.

Notă internă ASF: "Asirom, una din cele două companii europene sub nivelul de solvabilitate necesar"

MINCIUNĂ PRIN OMISIUNE A ASF, DESPRE TESTELE DE STRES EIOPA, Notă internă ASF: "Asirom, una din cele două companii europene sub nivelul de solvabilitate necesar"

ADINA ARDELEANUBănci-Asigurări / 21 decembrie 2016

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a transmis, recent, că asigurătorii de la noi au avut un rezultat bun, peste media europeană, la testul de stres derulat de Autoritatea Europeană privind Asigurările şi Pensiile Ocupaţionale (EIOPA), însă a omis să precizeze că una din singurele două companii din Europa care nu avea nivelul necesar de solvabilitate este chiar Asirom din România.

În comunicatul transmis recent, ASF a prezentat selectiv rezultatele testelor de stres.

Rulaj de 12,40 milioane lei pe titlurile "Medlife", la închiderea zilei

"MEDLIFE" A DEBUTAT ASTĂZI LA TRANZACŢIONARE, PE BVB Rulaj de 12,40 milioane lei pe titlurile "Medlife", la închiderea zilei

S.A.Piaţa de Capital / 21 decembrie 2016

Actualizare 18:59

Titlurile "Medlife" (M) au închis la preţul unitar de 26,6 lei, în prima zi de tranzacţionare pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Actualizare 15:07 "Charlemagne Capital" a achiziţionat 7,21% din "Medlife"

Actualizare 14:03 Acţiunile "Medlife" (M) sunt cele mai lichide pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB), la orele prânzului, rulajul generat de acestea fiind de 9,97 milioane lei

Actualizare 10:12 Rulaj de 3,6 milioane lei pe titlurile "Medlife", la 10 minute de la deschiderea tranzacţionării

Actualizare 10:04 Titlurile "Medlife" (M) au deschis la preţul unitar de 26 lei, în prima zi de tranzacţionare pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti (BVB)

ADVERTORIAL Ce pregătesc magazinele pentru copii de Sărbători

Companii / 21 decembrie 2016

În perioada aceasta, retailerii de articole pentru copii au anunţat deja care sunt promoţiile pe care le vor practica în luna lui Moş Crăciun. Am întocmit mai jos o listă cu idei practice şi frumoase, ca să te ajute pentru inspiraţie:

- Dacă eşti fericitul părinte al unui bebeluş sau copil mic, atunci Moşul poate se va bucura să aleagă un cadou practic, cum ar fi un cărucior nou, un monitor audio/video pentru bebe (sau ca să îl prinzi pe Moşul când se apropie de brad), lenjerie haioasă pentru pătuţ.

Sebastian Ghiţă (Sursa foto: Facebook)

SURSE: Sebastian Ghiţă, citat la DNA Ploieşti , dar nu s-a prezentat

Andreea StoicaAnticorupţie / 21 decembrie 2016

Actualizare 15:13 Poliţiştii din Prahova desfăşoară "activităţi specifice" pentru găsirea lui Sebastian Ghiţă

Poliţia Judeţeană Prahova a primit mandatul de aducere emis de DNA Ploieşti pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă, iar poliţiştii desfăşoară "activităţi specifice" pentru găsirea acestuia, au declarat oficiali din instituţie.

-----

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost citat, astăzi, la DNA Ploieşti, el fiind chemat în faţa procurorilor în dosarul de corupţie în care este suspect, respectiv cel privitor la vizita premierului britanic Tony Blair în ţara noastră, în care este cercetat şi Victor Ponta.

Opţiunea de retragere din BCR, posibilă capcană pentru SIF Oltenia

PROCES PENTRU ANULAREA DECIZIEI DE FUZIUNE A BĂNCII CU SOCIETĂŢI DIN GRUP, Opţiunea de retragere din BCR, posibilă capcană pentru SIF Oltenia

A.A.Piaţa de Capital / 21 decembrie 2016

Anunţul SIF Oltenia, de marţi, că a dat în judecată Banca Comercială Română, solicitând anularea deciziei acţionarilor de fuziune a băncii cu societăţile imobiliare din grup - BCR Real Estate Management SRL şi Bucharest Financial Plazza SRL, poate părea ciudat, în condiţiile în care, prin lege, acţionarii unei companii care nu acceptă o fuziune primesc dreptul de retragere, la un preţ stabilit de un evaluator independent.

Camionul care a intrat în mulţime, la Berlin (Sursa foto: captură Youtube)

ATACUL DE LA BERLIN Bâlbâiala autorităţilor germane cu privire la identitatea atacatorului

Internaţional / 21 decembrie 2016

Actualizare 08:11 Poliţia germană, mobilizată pentru a căuta autorul atacului din târgul de Crăciun

Poliţia germană este mobilizată astăzi pentru a căuta autorul atacului din Piaţa de Crăciun de la Berlin, după ce principala sa pistă s-a prăbuşit la aproximativ 24 de ore după atentat, scrie AFP.

Actualizare 07:35 ISIS revendică atentatul de la Berlin

-----------

Probele ADN şi de sânge prelevate din cabina camionului care a intrat în plin în mulţime luni seară, la un târg de Crăciun din Berlin, nu corespund cu cele prelevate de la refugiatul de 23 de ani arestat după atac, relatează Daily Mirror.

Reglări de conturi

Cornel CodiţăEditorial / 21 decembrie 2016

Cornel Codiţă

Faptele rămîn fapte! Un înalt reprezentant diplomatic, ambasadorul Rusiei la Ankara, a fost împuşcat mortal în timpul acţiunii publice la care participa.

Abandonuri, depunctări, probleme financiare grave

FOTBAL ŞI BANI Abandonuri, depunctări, probleme financiare grave

D.N.Sport / 21 decembrie 2016

Finalul de an găseşte Liga 1 într-o situaţie foarte grea, semi-blocată sub o grămadă de probleme ale cluburilor, care indirect afectează şi competiţia. La finele săptămânii trecute un meci a fost întrerupt din cauza unor deficienţe de organizare ale gazdelor, în aceasta mai multe cluburi au fost pedepsite sportiv pentru greşeli financiare, dar speră ca la Comisia de Apel să scape de depunctările dictate de Comisia de licenţiere.

Surse: "Engie" vrea să preia integral "Suez"

Surse: "Engie" vrea să preia integral "Suez"

V.R.Internaţional / 21 decembrie 2016

Grupul francez de utilităţi "Engie" SA ia în considerare achiziţia participaţiei de 67% pe care încă nu o deţine la "Suez", urmărind să deţină integral această companie, potrivit unor surse citate de postul francez de radio BFM.

ATACUL DE LA BERLIN /CANCELARUL GERMAN ANGELA MERKEL: "Sunt dezamăgită, şocată şi foarte tristă pentru ceea ce s-a întâmplat la Berlin"

Internaţional / 21 decembrie 2016

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, ieri, că este dezamăgită, şocată şi tristă pentru ceea ce s-a întâmplat luni la Berlin, când un camion a intrat în plin într-o mulţime de oameni care participau la un târg de Crăciun, ucigând 12 persoane şi rănind aproape 50, transmite Reuters, citat de Agerpres.

 "Un astfel de atentat va fi instrumentalizat politic"

ATACUL DE LA BERLIN/AMBASADORUL EMIL HUREZEANU:  "Un astfel de atentat va fi instrumentalizat politic"

A.G.Internaţional / 21 decembrie 2016

Atacul cu camionul care a avut loc luni seară la un târg de Crăciun din Berlin "va fi instrumentalizat politic, în primul rând de partidele politice mai noi, cum este Alternativa pentru Germania sau Stânga germană, care oricum aveau rezerve foarte mari legate de politica Berlinului" în privinţa imigranţilor şi a refugiaţilor, a declarat ieri, pentru Agerpres, ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu, care a mai spus că "era o chestiune de timp un astfel de atentat de proporţii" în această ţară, după cele din Belgia, Franţa şi în alte state.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
"Novartis" preia "Encore Vision"

"Novartis" preia "Encore Vision"

A.V.Internaţional / 21 decembrie 2016

Producătorul elveţian de medicamente "Novartis" AG, al doilea ca mărime din Europa, a ajuns la un acord definitiv pentru achiziţia "Encore Vision" Inc. din Texas, SUA, societate care dezvoltă un tratament nou pentru prezbitism...

ASF: City Insurance nu a respectat planul aprobat

Bănci-Asigurări / 21 decembrie 2016

Firma de asigurări City Insurance nu a respectat planul de redresare aprobat în luna iulie de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), iar măsurile luate până la finalul lunii septembrie nu au îmbunătăţit situaţia companiei, în timp ce altă...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo