Îndeplineşte dorinţa de Crăciun a unui copil bolnav!

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 21 decembrie 2016

Îndeplineşte dorinţa de Crăciun a unui copil bolnav!

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, care îşi pregătesc lista de cadouri pe care Moş Crăciun să le aducă în noaptea de ajun. Pentru copiii bolnavi şi familiile acestora, singurul cadou şi cel mai de preţ este şansa de a fi din nou sănătoşi. Pentru a fi alături de ei, Asociaţia M.A.M.E. a lansat campania de strângere de fonduri "Îndeplineşte dorinţa de Crăciun a unui copil bolnav!", prin care invită firmele şi companiile să se alăture acestui demers prin direcţionarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului către organizaţie.

"Avem nevoie de susţinerea societăţilor care au înregistrat profit în anul 2016 pentru a putea să asigurăm, în continuare, serviciile socio-medicale pe care le oferim în cadrul Centrului Steluţelor copiilor diagnosticaţi cu cancer şi alte boli grave", a declarat Maria Culescu, preşedinte fondator al Asociaţiei M.A.M.E.

Asociaţia M.A.M.E. a înfiinţat în luna iunie 2014 Centrul Steluţelor, centru de suport, consiliere şi recuperare socio-medicală dedicat copiilor diagnosticaţi cu cancer şi alte boli grave, unde peste 300 de copii au beneficiat, până în prezent, de terapiile complementare tratamentului medical care îi ajută să treacă mai uşor peste perioada de confruntare cu boala, respectiv: consiliere medicală, consiliere psihologică, consiliere nutriţională, consiliere juridică, kinetoterapie, sprijin pentru reintegrare socială, art-terapie emoţională, precum şi activităţi educative şi de socializare.

Povestea Nicoletei, fetiţa care a învins cancerul la vârsta de doi ani

Nicoleta este o fetiţă curajoasă care a început lupta cu boala la scurt timp după naştere, fiind diagnosticată la doar o lună cu neuroblastom abdominal suprarenal stâng, o afecţiune care îi punea viaţa în pericol. Cu toate acestea, după o intervenţie chirurgicală complicată şi 19 cure de citostatice, pe care le-a suportat în mod miraculous, micuţa s-a vindecat. "Anul acesta a împlinit vârsta de 5 ani şi este pentru prima dată când se simte din nou bine. Fricile, temerile şi anxietatea i-au dispărut şi se poate bucura din nou de copilărie. Pentru asta a fost nevoie de multă terapie, răbdare şi atenţie pe care le-a primit de la specialiştii Asociaţiei M.A.M.E. la Centrul Steluţelor", a declarat mama Nicoletei.

Povestea Nicoletei este povestea multor copii care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a avea parte de un final la fel de fericit. Direcţionează 20% din impozitul pe profit datorat statului către Asociaţia M.A.M.E. şi îndeplineşte dorinţa de Crăciun a unui copil bolnav! Pentru mai multe detalii privind campania de strângere de fonduri, vă invităm să accesaţi următorul link: http://asociatiamame.com/implica-te-si-tu/directioneaza-20.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb