DUPĂ O INVESTIŢIE DE 65,3 MILIOANE EURO Termocentrala Paroşeni - prima instalaţie a CE Hunedoara conformă cu legislaţia de mediu a UE

E.O.
Ziarul BURSA #Companii / 28 august 2018

Termocentrala Paroşeni este, de ieri, prima instalaţie a Complexului Energetic Hunedoara conformă cu legislaţia europeană de mediu, ca urmare a unei investiţii de 65,3 milioane de euro, potrivit Ministerului Energiei. Pe pagina de facebook a ministerului de resort scrie că termocentrala a fost dotată cu o instalaţie de desulfurare care elimină 94% dintre emisiile de SO2. "Această investiţie are dublă importanţă. Pe de o parte, termocentrala Paroşeni va fi aprovizionată cu cărbune din Valea Jiului, iar pe de altă parte, orice pas făcut în direcţia respectării cerinţelor de mediu de către termocentralele pe cărbune din România ne asigură în viitor un mix energetic la fel de diversificat", mai reprezentanţii Ministerului Energiei.

Complexul Energetic Hunedoara activează în domeniul producţiei, furnizării şi comercializării energiei electrice pe bază de huilă. Astfel, compania produce, dispecerizează, transportă, distribuie şi furnizează energia termică, desfăşoară activităţi de cercetare geologică pentru descoperirea rezervelor de huilă, exploatează zăcămintele de huilă şi mentenanţă.

Societatea are două sucursale ce desfăşoară activităţi cu profil energetic - Electrocentrale Deva şi Electrocentrale Paroşeni - şi cinci sucursale ce activează în domeniile cu profil minier - Exploatarea Minieră Lonea, Exploatarea Minieră Livezeni, Exploatarea Minieră Vulcan, Exploatarea Minieră Lupeni şi sucursala Prestserv Petroşani.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb