DUPĂ O INVESTIŢIE DE 8 MILIOANE DE EURO Nordis Group inaugurează Nordis Primăverii Boutique

G.U.
Companii #Construcţii / 10 februarie 2021

Nordis Group inaugurează Nordis Primăverii Boutique

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux, anunţă finalizarea unui nou proiect: Nordis Primăverii Boutique, conform unui comunicat de presă. Acesta a fost construit după cele mai înalte standarde de calitate şi a fost finalizat într-un timp record de 5 luni. La parter, clădirea găzduieşte celebrul magazin de ceasuri, Rolex.

Potrivit comunicatului, clădirea este situată pe Bulevardul Primăverii, nr. 20 şi are o suprafaţă totală de 1.030 de metri pătraţi. Nordis Primăverii Boutique dispune de 4 locuinţe care se ridică la cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte dotările, materialele şi finisajele, dintre care 3 apartamente de lux şi un penthouse situat pe ultimele trei etaje. În egală măsură, la demisol, clădirea dispune şi de un spaţiu de birou. Construcţia se ridică la o investiţie de 8 milioane de euro.

Brandul de ceasuri de lux Rolex a deschis aici un magazin care dispune de două locuri de parcare, la parterul clădirii. Prin locaţia sa ideală, Nordis Primăverii Boutique propune un mod cu totul exclusivist de a locui şi facilităţi deosebite. Apartamentele din incinta Nordis Primăverii Boutique au suprafeţe generoase de peste 100 de metri pătraţi fiecare şi sunt optim compartimentate, notează sursa citată.

Printre serviciile cele mai importante se numără pază permanentă şi concierge disponibil non-stop. Mai mult, imobilul are avantajul de a dispune şi de opt locuri de parcare şi se află în cea mai exclusivistă zonă din Capitală, fiind dezvoltat pe ultimul teren care a fost liber pe celebrul bulevard Primăverii.

Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group, a declarat: "Prin intermediul acestui proiect aducem pe piaţa din Bucureşti imobile exclusiviste, executate la cele mai ridicate standarde de calitate. Ne adresăm unui segment elitist de consumatori, acele persoane care dispun de o forţă puternică de cumpărare şi care apreciază rafinamentul. Pentru cei care îşi doresc mai mult, clădirea noastră oferă o experienţă inegalabilă. Pentru ei am gândit Nordis Primăverii Boutique, o proprietate care se distinge prin rafinament şi propune un mod cu totul exclusivist de a trăi."

Prin proiectul Nordis Primăverii Boutique, Nordis Group aduce pe piaţa locuinţelor din Bucureşti o opţiune rară, pentru persoanele care au un stil de viaţă grandios. Imobilul a fost proiectat după principii moderne de arhitectură, iar locuinţele dau dovadă de rafinament, la intersecţia în armonie dintre confort şi eleganţă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In Primaverii nu are ce cauta o cladire cu o asemenea arhitectura .Cine a aprobat sasa ceva ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb