Echipele creative sunt invitate să contribuie la realizarea campaniei de comunicare EFFIE 2008

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 11 decembrie 2007

International Advertising Association (IAA) Romania şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) anunţă deschiderea oficială a EFFIE 2008 - singurul festival care măsoară eficienţa în publicitatea românească.

Ajuns la cea de a cincea ediţie, EFFIE este un festival destinat industriei de marketing si comunicare din România care premiaza reuşita în atingerea şi depăşirea obiectivelor si reprezinta o recunoastere a rezultatelor campaniilor de succes.

Pentru dezvoltarea creativa a campaniei de comunicare a aceastei editii a festivalului EFFIE, organizatorii au decis ca si in acest an sa deschida competitia intregii comunitati de advertising din Romania - agentiile membre IAA si UAPR, alte agentii, freelanceri, studenti, oameni din industrie, s.a..

Practic, acest concurs se adreseaza tuturor echipelor creative, fie ca acestea fac parte dintr-o agentie, fie ca sunt studenti sau freelanceri.

Selectia lucrarilor castigatoare se va face de catre Comitetul de Organizare EFFIE 2008. Premiul pentru cea mai buna lucrare va consta intr-un cec in valoare de 1,000 Euro.

"Am ales si in acest an sa deschidem pitchul pentru key visual-ului campaniei de promovare Effie catre toata industria si nu doar catre companii pentru ca dorim ca toata lumea sa inteleaga mai bine ce reprezinta EFFIE si ce isi propune acest festival. Am apreciat constant interesul pe care acest eveniment in trezeste in randul tinerilor si vrem sa cultivam spiritul EFFIE in toate privintele" - a declarat Victor Dobre, membru al comitetului EFFIE 2008.

"EFFIE este un festival important pentru clienti, nu doar pentru agentii. Rezultatele EFFIE demonstreaza parteneriatul dintre client si agentie, efortul comun al echipelor implicate in intregul proces de creatie si planificare, insemnand totodata si o recunoastere a rezultatelor brand-ului" a declarat Eusediu Margasoiu, Presedintele Comitetului de organizare EFFIE 2008

Un festival de mare amploare pe plan internaţional, EFFIE este deja cunoscut pe piaţa de publicitate din România. Licenţa pentru desfăşurarea acestui festival în România aparţine "American Marketing Association New York", iar modul de desfăşurare al concursului este extrem de standardizat, urmărindu-se pas cu pas procedurile de operare internaţionale ale EFFIE.

Festivalul EFFIE 2007 este organizat in Romania prin eforturile comune ale International Advertising Association (IAA) şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb