EcoTree va concura pentru titlul de cel mai bun inovator din Europa Centrală şi de Sud

G.B
Miscellanea / 9 noiembrie 2021

EcoTree va concura pentru titlul de cel mai bun inovator din Europa Centrală şi de Sud

Soluţia cloud pentru reciclare menita sa faciliteze reciclarea prin utilizarea inteligentei artificiale este câştigătoarea etapei locale a concursului BASF Innovation Hub, destinat inovatorilor şi start-up-urilor care contribuie direct sau indirect la pilonii Agendei Verzi - energie curată, agricultură durabilă şi economie circulară, conform unui comunicat remis redacţie.

Potrivit sursei citate platforma câştigătoare, EcoTree, va participa la finala regională a celor mai bune start-up-uri din Europa Centrală şi de Sud, fiind aleasă în cadrul unui eveniment live, organizat în cursul zilei de ieri, pe Zoom.

"EcoTree este o platformă cloud care facilitează reciclarea, deoarece totul este transparent şi clar. Această abordare este importantă, deoarece ne permite cu uşurinţă să observăm punctele critice şi să reacţionăm mai rapid şi mai precis. În marea finală mă aştept să văd o mulţime de idei grozave şi să mă inspir din ele. Abia aştept pitch-ul final de vineri", a declarat Bogdan Andronache, EcoTree.

Peste 80 de idei ale start-up-urilor din 11 ţări europene au participat la concursul BASF Innovation Hub. Andreas Lier, Managing director BASF România şi Bulgaria şi preşedintele Juriului, a subliniat faptul că echipa câştigătoare va avea ocazia să folosească premiul pentru dezvoltarea ulterioară a ideii, lansarea soluţiei pe piaţă, promovare sau orice altă modalitate pe care o consideră potrivită pentru dezvoltarea soluţiei respective.

"În calitate de reprezentanţă oficială a economiei germane în România colaborăm cu guvernele şi cu organizaţiile non-guvernamentale şi sprijinim companiile româneşti şi germane, dar şi tinerii şi start-up-urile. Mai ales la debutul lor, start-up-urile au nevoie de o platformă pentru captarea atenţiei, pentru prezentarea lor şi pentru schimb de idei cu marii jucători din sectorul respectiv. De asemenea, au nevoie să găsească posibilităţi suplimentare de a-şi valorifica ideile. Uneori, din lipsă de finanţare, de multe ori acestea nu reuşesc nici măcar să-şi prezinte soluţiile, aşa că ideile lor rămân simple schiţe pe hârtie sau doar în mintea creatorului. Acesta este motivul pentru care suntem onoraţi să avem ocazia să ascultăm inovatorii locali, să împărtăşim experienţa noastră cu ei şi să îi sprijinim", a spus Sebastian Metz, director general şi membru al board-ului AHK România.

Concursul BASF Innovation Hub a fost organizat de compania chimică şi lider european în domeniul cercetării şi dezvoltării, BASF. Concursul a fost deschis pentru înscrieri timp de şase luni şi a fost organizat în 11 ţări din Europa Centrală şi de Sud. Câştigătorii fazelor locale au câştigat câte 2.500 de euro fiecare, în timp ce ideea cea mai bună din faza finală (vineri, 12 decembrie, ora 12:00 CET) va primi un premiu suplimentar în valoare de 5.000 de euro.

În cursul evenimentului live de joi, start-up-urile au prezentat celor patru membri ai juriului ideile lor inovatoare. Membrii juriului au fost: Andreas Lier, managing director BASF România & Bulgaria; Sebastian Metz, director general & board member AHK România; Oana Craioveanu, co-fondatoare Impact Hub, primul spaţiu de co-working lansat în România, şi Bogdan Herea, CEO & founder PitechPlus - WebHelp Group.

Compania chimică BASF are un portofoliu organizat în şase segmente: produse chimice, materiale, soluţii industriale, tehnologii de suprafaţă, nutriţie şi îngrijire şi soluţii pentru agricultură. BASF a generat vânzări de 59 de miliarde de euro în 2020. Acţiunile BASF sunt tranzacţionate la bursa din Frankfurt (BAS) şi sub formă de certificat de depozit american (BASFY) din SUA, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb