Edenred şi Raiffeisen Bank lansează un parteneriat pentru a facilita accesul clienţilor IMM la beneficiile extrasalariale

F.D.
Companii / 28 noiembrie 2022

Ştefan Toderiţă, Strategy & Development Director, Edenred România

Ştefan Toderiţă, Strategy & Development Director, Edenred România

Edenred şi Raiffeisen Bank au semnat un parteneriat care are rolul de a facilita accesul clienţilor IMM la produsele oferite de Edenred - carduri de masă, carduri cadou, carduri de vacanţă şi carduri culturale - cu scopul de a oferi beneficii angajaţilor şi de a eficientiza costurile aferente pachetelor salariale, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, clienţii IMM ai Raiffeisen Bank vor regăsi începând de anul acesta, în sucursalele băncii toate informaţiile necesare pentru produsele oferite de Edenred: Card Ticket Restaurant, Card Cadou, Card Cultural, Card Vacanţă şi platforma Benefit.

"În prezent, 100% dintre soluţiile oferite de Edenred sunt digitale. Lucrăm să îmbunătăţim constant experienţa de utilizare digitală şi să extindem portofoliul cu servicii care vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri. Alături de Raiffeisen Bank, am dezvoltat un parteneriat dedicat clienţilor IMM ai băncii, facilitându-le accesul la serviciile oferite de Edenred. Venim, astfel, în sprijinul IMM-urilor cu un serviciu care le permite să îşi gestioneze, integral digital, activitatea financiară şi pachetul de beneficii oferit angajaţilor", a spus Ştefan Toderiţă, Strategy & Development Director, Edenred România.

În această perioadă marcată de creşterea inflaţiei şi creşterea preţurilor energiei şi gazelor naturale, clienţii IMM descoperă şi folosesc din ce în ce mai mult beneficiile extrasalariale, care le permit să aibă o fiscalitate redusă, pentru a asigura angajaţilor o putere de cumpărare mai mare.

"Ne bucurăm să anunţăm parteneriatul cu Edenred, unul dintre cei mai importanţi jucători în piaţa de beneficii extrasalariale pentru angajaţi. Completăm, astfel, oferta Raiffeisen pentru clienţii IMM, pe partea de convenţii salariale, cu un pachet suplimentar de beneficii oferit angajaţilor. Parteneriatul face parte din seria serviciilor non-bancare pe care le oferim clienţilor noştri, menite să-i sprijine eficient, prin lărgirea gamei de servicii de care echipele lor pot beneficia", a declarat Raluca Nicolescu, Director Executiv IMM la Raiffeisen Bank.

Pentru companii, în calitate de angajator, produsele Edenred sunt o modalitate de a creşte satisfacţia, motivaţia şi retenţia angajaţilor şi beneficiază, totodată, de avantaje fiscale. 79% dintre companii spun că acordarea de tichete reprezintă un avantaj în negocierea pachetelor salariale, în timp ce 86% dintre acestea apreciază avantajele fiscale ale tichetelor de valoare, conform unui Studiu de percepţie asupra sistemului tichetelor de valoare, realizat de Exact Business Solutions la cererea Asociaţiei Profesionale a Emitenţilor de Tichete (APET), în decembrie 2021, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb