EDIŢIE ANIVERSARĂ / TRADEVILLE: "BVB a reuşit să ofere randamente cu mult superioare oricărei alte forme de plasare a economiilor"

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 20 noiembrie 2020

"BVB a reuşit să ofere randamente cu mult superioare oricărei alte forme de plasare a economiilor"

"Trebuie să primim la bursă noua generaţie de antreprenori şi companii de succes din sectorul privat"

Investiţiile realizate în acţiunile principalelor companii listate la Bursa de Valori Bucureşti au adus randamente cu mult superioare oricărei alte forme de plasare a economiilor, ne-a transmis echipa de la TradeVille, punând în prim plan o caracteristică importantă a pieţei noastre de capital, din ultimii zece ani.

"Din 2009 şi până în prezent, o investiţie diversificată şi accesibilă în cele mai mari şi lichide companii listate la BVB a generat un randament mediu anual de peste 15%. Iar anul trecut, bursa noastră a fost a treia cea mai performantă din lume, indicele BET-TR înregistrând o apreciere de 47%", a detaliat echipa casei de brokeraj.

Din punctul său de vedere, pentru Bursa de Valori Bucureşti, următorii 25 de ani, care încep acum, sunt cu mult mai importanţi.

"Din experienţa noastră directă la TradeVille, interesul publicului larg pentru investiţii a crescut semnificativ în 2020, odată cu simplificarea deschiderii unui cont de tranzacţionare şi adoptarea pe scară tot mai largă a soluţiilor online şi mobile. Parcurgem un an încărcat de circumstanţe dificile, dar şi de oportunităţi pentru viitor", ne-au transmis brokerii.

Referitor la direcţia de dezvoltare pe care trebuie să se înscrie piaţa noastră de capital în următorii cinci - zece ani, echipa de la TradeVille accentuează necesitatea primirii la bursă a noii generaţii de antreprenori şi companii de succes din sectorul privat, inclusiv business-uri care vin din sfera tehnologiei şi a serviciilor digitale.

De asemenea, este necesară continuarea procesului de simplificare a accesului publicului larg la investiţii în acţiuni şi obligaţiuni listate cu ajutorul noilor tehnologii online şi mobile pe care le folosim deja în viaţă de zi cu zi. "Paşii pe care îi parcurgem deja împreună cu Bursa de Valori Bucureşti includ o educaţie financiară coerentă şi continuă, dezvoltarea unei pieţe solide de obligaţiuni, crearea unei pieţe de derivate versatilă şi credibilă, precum şi atragerea de noi emitenţi. Rămânem ca întotdeauna pregătiţi să ajutăm", au conchis cei de la Tradeville.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. A ales intervalul cu incepere din 2009(adica de la minimele crahului), pentru ca asa convine propagandei. Papagalii de intermediari indemnau populatia sa cumpere actiuni si inainte de crah. Calculati ce ,,randament'' ar avea o investitie facuta in apropierea maximelor. Nu va convine ca exemplu, ha?. Dar acest exemplu ar explica si reticenta potentialilor investitori de retail in fata pietei bursiere. Ca sa nu mai vorbim de porcariile care se intampla la SIF-uri, de tranzactiile pe baza de informatii confidentiale, si alte sarlatanii care abia asteapta investitori mici si naivi, sa-i jumuleasca! Va doare absenta multor fraieri buni de jumulit. Dar nu faceti nimic pentru a corecta comportamentele incorecte din piata. Pentru ca probabil sunteti in cardasie cu marii rechini sarlatani, sau in orice caz, va temeti sa- i deranjati!

    1. Excelent!

      Ei vor comisioanele si atat!

      Sa investeasca banii lor si sa castige un randament mediu anual de peste 15%.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb