Egiptul şi Turcia printre destinaţiile preferate de români

D.R.
Miscellanea / 5 iulie 2023

Egiptul şi Turcia printre destinaţiile preferate de români

Turoperatorul ucrainean Join UP! care s-a lansat în România în toamna anului trecut pune la dispoziţia românilor pachete de vacanţă către cele mai atractive destinaţii pentru concediul de vară, informează un comunicat de presă, remis astăzi.

De la lansarea Join UP! România, aproximativ 15.500 de turişti şi-au petrecut vacanţa în siguranţă, prin serviciile turoperatorului. 80% dintre turişti sunt români, iar restul sunt ucraineni şi moldoveni, care locuiesc aproape de graniţă şi aleg zboruri care pleacă din Iaşi şi din Suceava. Turoperatorul ucrainean estimează că până la finalul acestui an 50.000 de turişti vor fi folosit serviciile puse la dispoziţie.

Destinaţiile de top ale românilor care călătoresc cu Join UP! sunt Egipt (51%), Turcia (35%), Tunisia (10%), Spania (2%) şi Grecia (2%).

"România reprezintă o plajă destul de largă de dezvoltare în zona de vacanţe. Piaţa locală a trecut printr-o perioadă de creştere în turism în ultimii ani, mai ales atunci când vorbim de turoperatori. La începutul anului am intrat pe piaţa din România cu scopul de a le oferi turiştilor pachete de vacanţă la preţuri foarte bune şi experienţe unice. Ṣi ne-am ţinut de cuvânt" - spune Marius Surdu, CEO al Join Up! Romania.

Pachetele de vacanţă puse la dispoziţie sunt gândite astfel încât să ofere turiştilor o experienţă plăcută şi confortabilă atât in faza de planificare a vacantei, cât şi pe parcursul acesteia. Ofertele Join UP! includ zbor, cazare la hoteluri verificate şi confirmate calitativ, transfer la şi de la aeroport, ghid pentru transferuri, regim de masă în funcţie de oferta aleasă, bagaj de cală şi suport 24/7 pentru turişti.

Pentru sezonul estival din acest an, Join UP! operează zboruri din cele mai mari aeroporturi ale ţării, precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava şi Timişoara către Egipt, Turcia, Grecia, Tunisia şi Spania.

Pentru 2024, Join UP! are în vedere extinderea portofoliului de destinaţii şi include Turcia, Muntenegru, Albania, Egipt, Spania, Grecia, Tunisia, Emiratele Arabe Unite şi Cipru pe lista de destinaţii pentru români.

"Avem un obiectiv ambiţios în România - vrem să ajungem la 40% cotă de piaţă. Pentru a atinge această acoperire, lucrăm constant la extinderea bazei de date a revânzătorilor şi consolidarea relaţiei cu agenţiile partenere. Intenţionăm să creştem şi numărul de contracte semnate cu până la 1.000 până la sfârşitul anului şi să dublăm procentul agenţiilor care ne rezervă în mod activ pachetele.

Încă de când am intrat pe piaţa din România am căutat în mod activ să oferim servicii de top tuturor celor care aleg să-şi petreacă vacanţele cu ajutorul nostru. Pentru acest lucru, ne dezvoltăm în ritm accelerat echipa din România. În acest moment, echipa numără 15 membri, dar până la finalul anului ne dorim să fim 25 de persoane. Desigur, avem şi sprijin puternic de la echipa din Ucraina, pentru că vrem să fim la cote maxime pentru sezonul de vacanţă de iarnă 2023-2024, când pregătim oferte şi pachete de vacanţă de neratat" - a completat Marius Surdu, CEO Join UP! România.

De asemenea, Join UP! lucrează constant la integrări directe, pentru a oferi procese de rezervare fluide şi fără întreruperi pentru agentiile partenere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb