Electrica, BRK Financial Group şi Roca Industry - selectate în "Investor Relations and Liquidity Support Programme"

F.D.
Piaţa de Capital / 2 august 2023

Electrica, BRK Financial Group şi Roca Industry - selectate în "Investor Relations and Liquidity Support Programme"

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi VERTIK au selectat trei companii care vor participa în programul "Investor Relations and Liquidity Support Programme", lansat în România la începutul acestui an. În cadrul programului de sprijin pentru îmbunătăţirea relaţiei cu investitorii şi de creştere a lichidităţii acţiunilor companiilor listate la bursă au fost selectate Societatea Energetică Electrica (simbol BVB: EL), BRK Financial Group (simbol BVB:BRK) şi Roca Industry Holding (simbol BVB: ROC1),arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, cele 3 companii vor beneficia de consultanţă oferită de echipa de consultanţi profesionişti VERTIK pentru realizarea unei strategii de IR, cu scopul de a îmbunătăţi vizibilitatea şi lichiditatea acestora în piaţa de capital.

"Felicităm companiile selectate în program care vor primi sprijin concret, adaptat nevoilor lor, în ceea ce priveşte creionarea unei strategii de IR - Investor Relations, credem noi, cu impact asupra atractivităţii companiei în piaţa de capital. Succesul companiilor listate depinde de modul în care acestea reuşesc să construiască o piaţă activă pentru acţiunile companiei, care menţin atenţia investitorilor şi atrag noi investitori", a declarat Attila Toth, Director, Capital & Financial Markets Development Team, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

"Investor Relations and Liquidity Support Programme" este gestionat în calitate de consultant principal de Daniela Şerban, Managing Partner VERTIK, împreună cu o echipă de consultanţi cu o experienţă cumulată de 60 de ani în IR şi PR. Programul vizează îmbunătăţirea vizibilităţii în piaţa de capital a companiilor listate selectate. Programul este susţinut financiar în proporţie de 80% prin KTACF - Programul de cooperare tehnică pentru dezvoltarea pieţelor de capital, finanţat de Guvernul Coreei.

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Bursa de valori Bucureşti (BVB) au lansat programul în România, în ianuarie 2023 şi este estimat să se încheie la începutul anului viitor, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. fix pix downgrade ul de US, asta e stire, cu doamna Serban ca si consultant, bat astea 3 capitalizarea H2O in 2 ani

    1. numai lume buna. pacat ca n-au mai incaput si sif-urile.

      Adrian Tanase nu trebuie sa mai continue ca Director General! E compromis... speram Consiliul Bursei sa dea dovada de maturitate si sa nu-l mai voteze. Cele 3 companii sunt magneti de saracire a investitorilor. Tanase are obligatia sa ne informeze daca detine actiuni in aceste 3 companii... Vertik nu e autorizat de ASF

      ARIR si VERTIK doua asociatii capuse care traiesc din banii companiilor listate la BVB si nu aduc nimic valoare pietei sau investitorilor.

      componenta membri fondatori ARIR:

      BVB, ,ALR, FP, ELMA, H2O, TEL, SNN, TRP. 

      Si din bugetul BVB la care contribuim toti...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb