Electrica Muntenia Sud nu va întrerupe furnizarea energiei pe perioada caniculei

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 19 iulie 2007

Electrica Muntenia Sud nu va întrerupe furnizarea energiei pe perioada caniculei

Alimentarea cu energie electrică în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu nu va fi întreruptă în perioda 18-22 iulie, ca urmare a temperaturilor ridicate prog­nozate pentru această perioadă, anunţă Electrica Muntenia Sud în­tr-un comunicat remis, miercuri, agenţiei NewsIn.

Filiala de furnizare şi distribuţie a energiei electrice Electrica Muntenia Sud anunţă că, în acest interval, nu vor mai fi executate lucrări planificate la reţeaua de dis­tribuţie a energiei. De asemenea, societatea precizează că va acţiona pentru a asigura cu maximă operativitate intervenţiile pentru prevenirea producerii de incidente şi restabilirea ali­mentării cu energie în cazul în care aceas­ta va fi întreruptă.

Luni, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod portolocaliu pentru nouă judeţe, unde, în perioada 19-20 iulie, temperaturile vor ajunge la 40 de grade. Marţi, codul portocaliu a fost extins la 21 de judeţe, pentru restul ţării fiind menţinută atenţionarea cod galben, pentru temperaturi de 36-38 de grade.

Alerta cu cod galben şi portocaliu ar putea fi menţinută până în 27 iulie în zona sudică a ţării şi în sud-estul Moldovei, unde pot fi întregistrate temperaturi de peste 35 de grade, a declarat miercuri ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

La finele lunii februarie, directorul general al Electrica Muntenia Sud, Mircea Pătrăşcoiu, anunţa că societatea va investi, în 2007, peste 55 de milioane de euro pentru modernizarea reţelelor de distribuţie a energiei, astfel încât numărul penelor de curent să se reducă drastic. "În Bucureşti, în acest an vom finaliza şase staţii de transformare şi două linii noi de cabluri subterane de înaltă tensiune", a arătat Pătrăşcoiu.

Filiala de Distribuţie şi Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Muntenia Sud" cuprinde trei sucursale, care deservesc raza municipiul Bucureşti, judeţul Ilfov şi judeţul Giurgiu, cu un număr total de consumatori de peste 1,1 milioane.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb