Elena Udrea, atac la denunţători

O.D.
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 1 aprilie 2016

Elena Udrea, atac la denunţători

Valul de denunţuri înregistrate în ultimele săptămâni la DNA au stârnit panică în rândul politicienilor, care se află în prima linie a celor vizaţi de anchete.

Fostul ministru Elena Udrea i-a atacat dur pe denunţători, care spunea ea sunt laşi şi vor acum să pozeze în victime, chiar dacă situaţia este cu totul alta decât cea pe care o prezintă în faţa procurorilor: "Conform legii, pentru a beneficia de impunitate de pe urma denunţurilor făcute, denunţătorul trebuie să fi fost forţat de către denunţat să facă fapta. Aşa că oamenii de afaceri care toarnă politicieni declara că le-ar fi dat acestora bani ori altceva vreodată, deoarece "au fost obligaţi"...Nu mă miră această minciună, pentru că un turnător este şi un laş. Altfel, dacă ar avea o minimă onoare, ar avea "mustrările de conştiinţă" imediat ce a dat mită, ar merge din proprie iniţiativă la parchet, nu ar aştepta să fie prins ca să se "spovedească" şi să scape astfel, şi fără pedeapsă şi cu toţi banii pe care i-a furat. În realitate, oamenii de afaceri "fac coadă" la uşa unui ministru, primar, preşedinte CJ etc., pentru a-i propune bani, ajutor în campanii, avantaje, orice. Este o competiţie între oamenii de afaceri pentru a fi în apropierea ori a fi băgat în seamă de un politician la care au interese, nici vorbă să îi preseze cineva. Iar politicienii, tot de regulă, sfârşesc prin a accepta "colaborarea" pentru că au de dus bani la partid, au campanii electorale de făcut etc. Acesta este adevărul pe care nimeni nu îl spune, tot din cauza fricii care a amuţit pe toată lumea."

Elena Udrea nu i-a iertat nici pe anchetatori, pe care îi acuză de exces de zel în cazul reţinerii primarului Craiovei, Olguţa Vasilescu, pe care au scos-o încătuşată din sediul DNA. Udrea consideră că "maşinăria fricii" funcţionează din plin în această perioadă, iar numărul celor care încearcă să se opună acestui sistem este tot mai mic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb