Elena Udrea, audiată astăzi în legătură cu cererea de extrădare depusă de autorităţile române

G.U.
Anticorupţie / 9 aprilie 2022

Sursă foto: Elena Udrea/Facebook

Sursă foto: Elena Udrea/Facebook

Actualizare - Extrădare amânată: Elena Udrea rămâne în arest preventiv în Bulgaria până la 14 aprilie

Magistraţii bulgari s-au pronunţat după judecarea extrădării Elenei Udrea în România.

Instanţa a decis ca aceasta să rămână în arest până la data de 14 aprilie, când la Curtea de Apel din Sofia se va judeca recursul formulat de avocatul lui Udrea şi se va decide atunci dacă va fi extrădată în România, sau dacă va cere azil politic în Grecia, pentru că s-a luat luat în calcul şi această variantă, transmite Digi24.

---

Actualizare - Fostul ministru Elena Udrea a vorbit în faţa instanţei din Bulgaria care va decide dacă va fi extrădată sau nu în România.

Elena Udrea a spus în timpul judecării cererii de extrădare că doreşte să se ţină cont de faptul că este mamă. De asemenea, aceasta a cerut apoi magistraţilor să fie extrădată pentru că vrea să îşi ispăşească pedeapsa într-o închisoare din România, informează Digi24.

---

Elena Udrea este audiată astăzi de o instanţă din Bulgaria în legătură cu cererea de extrădare depusă de autorităţile române, informează Digi24. Şedinţa a început la ora 15:00.

Fostul ministru a fost condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, dar în ziua în care Înalta Curte a pronunţat sentinţa, Elena Udrea nu era în România fiind ulterior prinsă în Bulgaria, aproape de graniţa cu Grecia.

Ieri, procedura a fost amânată întrucât la judecătorie nu a fost adus un traducător, lucru obligatoriu pentru un cetăţean străin.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. nu pot sa vad imagini de la fata locului ca sint filmate tutele cu microfon care transmit cum isi dau ele importanta . vreau sa vad imagini cu ce se intampla acolo nu cu tute !

    1. In timpul domniei TARULUI,Basescu,un PUTIN mai mic de Romania, amanta udrea,un fel de alina kabaeva, erea adulata de cateii din PDL,ong-uri,actori,asazise elite de asazisi oameni de cultura si mai ales,scriitori si jurnalisti,care in urma sustinerii TARULUI Basescu,sau imbogatit si ei.Acum cand kabaeva de Romania,este pe cale sa fie bagata la puscarie,toata aceasta HAITA de sustinatori,sau repezit sa ii sfasie atat pe basescu cat si pe udrea. Cred ca nu au uitat romanii ca PDL,devenise un Batalon tip AZOV,care isi elimina adversarii cu ferocitate. Azi,din cauza acestei HAITE,romania,este mai saraca cum nu a fost niciodata,iar romanii,au luat calea bejeniei,lasand in urma lor batranii care i-au crescut si unii si copii care ajung ai nimanui. Poate cineva sa combata cu argumente aceasta constatare.? Astept.!

    Mă întreb dacă ar da timpul înapoi ar face la fel? Răspuns: DA! Concluzie, pușcăria e singura soluție!

    Evident, îmi pare foarte rău de copil ! 

    1. nu-l mai plinge asa tare pe copil . are de toate . vezi mai bine pe cei care stau in orfelinate in conditii greu de descris . apoi acest copil a fost facut fortat cu scopul sa o apere si sa scape de lege . tot timpul spune ca e mama ( de copil , asa spune ) , asta nu te scuteste sa incalci legea .

      Sa i se confiste toata averea,munca in folosul comunitatii 10 ani de zile,salariul minim pe economie,sa stea in chirie intr-o garsoniera toata viata,asta este pedeapsa pentru ea si altii asemenea ei,nu puscaria.Averea confiscata sa fie investita in folosul tarii,nu bagata in buzunarele altor hoti,insa cine sa faca dreptate in tara asta?Daca era pe timpul comunistilor tradatorii astia erau pusi la zid,sa zica merci ca scapa cu viata!Legile trebuie schimbate,6 ani de puscarie dar va fi eliberata dupa 2-3 (daca-i face si pe aia fiindca are bani de intors cu lopata),nu inseamna nimic.Pai,asa ne putem apuca toti sa furam mai rau ca-n codru,facem doi ani de puscarie dar ne-am asigurat existenta noastra si a 3-4 generatii care nici nu mai trebuie sa munceasca.

      Foarte corect

    ...

    1. ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb