Elie Saab Maison marchează intrarea în zona balcanică, în Bucureşti

V.G.
Companii / 5 octombrie 2022

Elie Saab Maison marchează intrarea în zona balcanică, în Bucureşti

ELIE SAAB şi Metropolitan Group s-au asociat pentru a lansa primul lor proiect rezidenţial - ELIE SAAB Towers - stabilind un nou reper pentru locuinţele de lux din capitală şi întreaga ţară, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, turnurile ELIE SAAB vor fi amplasate pe strada Daniel Danielopolu nr 90, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei. Obiectivul proiectului este de a introduce un stil de viaţă modern şi sofisticat printr-un concept pionierat, complet unic pentru piaţa românească. Interioarele reşedinţelor întruchipează la perfecţiune idealul de frumuseţe propus de Elie Saab, transferat în fiecare piesă de mobilier din Colecţia ELIE SAAB Maison: o eleganţă rafinată, graţie şi echilibru în forme şi materiale, combinate într-o armonie perfectă. O atenţie deosebită se acordă finisajelor realizate manual, capabile să transmită încă de la prima vedere nivelul excepţional de calitate şi tendinţa către perfecţiunea estetică, în stiulul pur ELIE SAAB.

Robertino Georgescu, fondatorul Metropolitan Group, a declarat: "Este o alianţă care adaugă şi mai multă valoare acestui proiect deja special şi unic. În acelaşi timp, încununează eforturile noastre din ultimii 12ani pentru a oferi pieţei româneşti proiecte imobiliare care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaţionale de calitate. Parteneriatul cu ELIE SAAB este o garanţie suplimentară a unui stil de viaţă care reprezintă reperul în materie de eleganţă, lux şi rafinament. Suntem extrem de mândri că am adus pe piaţa imobiliară din România un design de un asemenea nivel".

"Suntem încântaţi să fim aici în România, alături de un partener prestigios precum Metropolitan Group. În cadrul unui plan strategic de dezvoltare care a început în urmă cu trei ani care a dus la un număr important de proiecte, SAAB Towers din Bucureşti are ambiţia de a oferi unei pieţe din ce în ce mai solicitante o viziune diferită asupra conceptului de stil de viaţă de lux", spune Elie Saab Jr., CEO al ELIE SAAB Group.

"Proiectul reprezintă cu siguranţă o mare provocare pentru noi, dar este şi o provocare pentru întreaga piaţă rezidenţială din România. Suntem încrezători că vom livra un proiect de lux spectaculos, cu design şi caracteristici unice, pe care piaţa rezidenţială îl aşteaptă cu nerăbdare. Prin interceptarea semnalelor pe care le primim şi luând în considerare disponibilitatea limitată spre vânzare a unor astfel de apartamente, ne aşteptăm ca toate să fie vândute imediat după lansarea oficială", conchide Dan Drăgulin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb