ELKO Romania anunţă disponibilitatea produselor Intel NUC 11 Pro Tiger Canyon

Comunicate de presă / 30 martie 2021

ELKO Romania anunţă disponibilitatea produselor Intel NUC 11 Pro Tiger Canyon

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO anunţă disponibilitatea produselor Intel NUC 11 Pro Tiger Canyon, conform unui comunicat remis redacţiei.

Eficientizarea operaţiunilor prin interconectare este condiţionată de implementarea tehnologiei în toate domeniile de activitate, pe toate nivelurile unde poate aduce beneficii şi accelera procese. Asta înseamnă, printre altele, migrarea către soluţii cu arhitectură descentralizată, prin transferul capabilităţilor de procesare la nivel Edge. În acest fel, datele pot fi colectate, analizate şi prelucrate la punctul de lucru, urmând ca de abia apoi să fie transmise către un nod central, reducând în acest fel necesarul de lăţime de bandă, spaţiul de stocare şi, uneori, de timp. În acest scop este nevoie de tehnică de calcul fiabilă, în format compact, cu consum redus de energie şi cu costuri relativ scăzute, dar care să ofere în acelaşi timp performanţe bune. ELKO Romania oferă ca soluţie pentru toate aceste cerinţe noile echipamente Intel din gama Intel NUC 11 Pro, cunoscute formal sub denumirea de Tiger Canyon.

Bazate pe procesoare Intel Core din generaţia a 11-a, aceste sisteme compacte Intel NUC (Next Unit of Computing), respectiv kituri şi plăci de bază, sunt dotate cu cele mai recente tehnologii şi interfeţe, pentru a putea oferi utilizatorilor cele mai bune performanţe, cu un consum cât mai mic de energie. Cele două sisteme complet echipate sunt prevăzute cu procesoare Intel Core i7-1185G7, respectiv Intel Core i5-1145G7, cu tehnologie vPro, 16/8 GB memorie RAM DDR4, SSD NVME de 512GB şi sistem de operare Windows 10 Pro. Gama este completată de nu mai puţin de 18 kituri, în dotarea cărora intră procesoare de la Intel Core i3-1115G4, până la Intel Core i7-1185G7, cu sau fără tehnologie vPro, în format "Tall" sau "Slim". Ele suportă până la 64GB memorie RAM, două unităţi de stocare M.2 sau 2 M.2, plus una în format 2.5" şi, la fel ca mini PC-urile, încorporează interfaţă Intel Wi-Fi 6 AX201, porturi USB 4 şi tehnologie PCIe Gen 4. Pe lângă posibilitatea montării unei unităţi de stocare de 2.5", diferenţa dintre cele două formate disponibile - "Tall" şi "Slim" - este dată de dimensiunile acestora - 117x112x54 mm, respectiv 117x112x37 mm. Gama este încheiată de cinci modele de plăci de bază, care integrează procesoare de la Intel Core i3 până la Intel Core i7, cu sau fără tehnologie vPro şi care dispun, cu excepţia interfeţei WiFi, de aceleaşi capabilităţi şi dotări precum mini PC-urile şi kiturile.

Datorită modului în care a fost configurată, familia de produse Intel NUC 11 Pro oferă maximum de flexibilitate, permiţând clienţilor să aleagă soluţia care răspunde cel mai bine nevoilor lor. Nu contează dacă utilizatorii doresc un sistem complet, un kit pe care să îl poată configura singuri sau doar o platformă în jurul căreia să îşi poată construi sistemul dorit, întrucât seria de produse Tiger Canyon oferă toate aceste posibilităţi. Produsele vor fi disponibile în România începând din luna mai prin intermediul reţelei de parteneri ELKO.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb