Elmas Braşov - afaceri de peste 20 de milioane de euro

C.I.
Ziarul BURSA #Companii / 8 februarie 2013

Compania investeşte în acest an 3,5 milioane de euro într-o nouă facilitate de producţie

Compania Elmas Braşov, specializată în construcţia şi service-ul de ascensoare, dar şi alte instalaţii de ridicat, a încheiat anul 2012 cu afaceri de 20,2 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de anul anterior. "Pentru 2013, ţinta companiei este menţinerea cotei de piaţă, creşterea portofoliului de lucrări, precum şi creşterea cifrei de afaceri cu 7-8%", declară Marius Paraipan, Brand Manager Elmas Braşov.

Compania a finalizat anul trecut investiţia în "Laboratorul de Încercări", proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice", Axa prioritară 2 - Competitivitate, Dezvoltare Tehnologică şi Inovare pentru Competitivitate.

Activitatea de cercetare a laboratorului se desfăşoară pe 4 domenii - cercetare aplicativă în domeniul hidraulic, cercetare în domeniul electronicii industriale aplicative, determinări ale caracteristicilor de masă şi lungime ale materialelor şi metalografie şi determinarea caracteristicilor mecanice ale materialelor. Valoarea totală a investiţiei în acest proiect s-a ridicat la 5,364 milioane de lei.

Tot anul trecut, compania a demarat o investiţie în Centrul de service şi vânzări echipamente forestiere John Deere, acesta urmând a fi inaugurat în Sânpaul, judeţul Mureş.

Pentru acest an este programată o investiţie de 3,5 milioane de euro într-o nouă facilitate de producţie pentru construcţii metalice şi construcţii de maşini.

Elmas Braşov are în prezent 248 de angajaţi, cu o medie de vârstă de 40 de ani.

Compania va crea în acest an încă zece locuri de muncă.

Compania Elmas Braşov a fost înfiinţată în 1990, având capital 100% românesc. Activitatea principală a firmei este fabricarea echipamentelor de ridicat şi manipulat. Sediul central al societăţii este în Braşov, spaţiile de producţie, depozitare, reparaţii şi cel administrativ întinzându-se pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi. Compania are opt puncte de lucru la nivel naţional şi trei la nivel regional.

Din 2010 este partener al John Deere Forestry, asigurând distribuţia şi servisarea utilajelor forestiere produse de cunoscutul concern american.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb