EMANUEL UNGUREANU, USR PLUS: "Spitalele României trebuie să îngrijească toţi pacienţii"

S.B.
Miscellanea / 10 aprilie 2021

"Spitalele României trebuie să îngrijească toţi pacienţii"

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu afirmă că măsura de a "evacua" pacienţii Spitalului Foişor pentru ca unitatea să fie transformată într-una pentru bolnavii cu COVID trebuie explicată înainte ca pacienţii să fie mutaţi, informează news.ro.

"Spitalele României trebuie să îngrijească toţi pacienţii, nu este în regulă să-i aruncăm în stradă pe unii pentru a face loc altora. (...) ce se întâmplă acum la Spitalul Foişor este inacceptabil!", susţine el.

"HAOS! Raed Arafat explică motivele pentru care a dat ordin să se evacueze pacienţii din Spitalul Foişor, în plină noapte, pentru a face loc pacienţilor cu Covid-19. Această măsură trebuia explicată ÎNAINTE şi asumată împreună cu managerul şi personalul medico-sanitar. Este inacceptabil acest mod de acţiona, inacceptabil. Am spus de luni de zile, împărţirea spitalelor în Covid-19 şi non Covid-19 este o mare porcărie. Ar fi trebuit ca fiecare spital să trateze TOŢI pacienţii, indiferent de patologie, aproape toate spitalele pot avea circuite separate pentru Covid-19 şi pot tratata şi ceilalţi pacienţi", a scris pe Facebook Emanuel Ungureanu.

El a adăugat că se ocupă de un grup numeros de tineri dependenţi de dializă din România, iar "unii au murit pentru că nu au avut acces la tratament la timp".

"Noul ordin 434 al Ministerului Sănătăţii trebuie aplicat. Spitalele României trebuie să îngrijească toţi pacienţii, nu este în regulă să-i aruncăm în stradă pe unii pentru a face loc altora. Repet, ce se întâmplă acum la Spitalul Foişor este inacceptabil!", a susţinut Ungureanu.

Pacienţii internaţi la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti sunt transferaţi, vineri seară, la alte unităţi medicale sau externaţi, întrucât acest spital va primi, de sâmbătă dimineaţă, pacienţi cu infecţie COVID-19. "Spitalul Foişor are o secţie de Terapie Intensivă de 21 de paturi şi are 200 de paturi pe oxigen. Avea sub jumătatea secţiei de Terapie intensivă ocupată", a arătat Raed Arafat. "Îmi pare rău pentru toată această situaţie, o facem pentru a veni în sprijinul altor pacienţi care sunt intubaţi sau care au realmente viaţa pusă în pericol", a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Din toți USRistii LGBT+ asta e de departe cel mai dulceag și împăciuitor, mereu ne explică calm cum "ar trebui sa fie" lucrurile... Nu de alta dar o bătaie pe umăr, la nevoie, ajută întotdeauna. Chiar daca fizicul crapă, speranța moare ultima.

    1. Nu vă faceți iluzii. E doar un agent sub acoperire, trompetă a sistemului: impus de gen. Florian C. pe listele de la Cluj (2016), scos de Julien C. dgse care și-a băgat plus-ul în el (2020) și repus de sistem pe listele județului Buzău, leagănul usr-ismului și iată-l din nou deputat (2020-2021). În rest, se ocupă numai de mizerii securiste.

      Se citește în ochii lui ca e drac in haine de oaie...stai liniștit, poporul s-a prins ce hram poarta neomarxistii...martorii lu Ciolos, sunt o sectă nenorocită sinistră, niste homosexuali care îți baga limba in ureche.

      Bai HANDICAPATULE. Tu,care din brancardier zici ca ai ajuns doctor,ar trebui sa taci dracu din gura. nu vezi ca la nasterea ta,dumnezeu si-a dat seama ca o sa iasa din mata un HANDICAPAT si te-a cadorisit cu o BALBAIALA de nu inteleg oamenii ce vrei sa spui. Locul vostru astora din USR-PLUS este la munca silnica in minele de uraniu,sa stati acolo inchisi pana ce nu v-a mai ramane carne pe voi,iar oasele sa va fie arse.!

    usr = uniunea satanistilor din Romania

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb