Energy Strategy Summit

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 23 mai 2016

Pe 31 mai, decidenţii din industria energetică din România se reunesc la Palatul Snagov din apropierea Bucureştiului, pentru o amplă dezbatere profesională dedicată Strategiei Energetice Naţionale.

Vor lua cuvântul înalţi oficiali din Guvern şi din autorităţile de reglementare, manageri ai marilor companii, reprezentanţi avizaţi ai asociaţiilor profesionale, experţi români şi străini din mediul academic şi universitar.

Energy Strategy Summit este organizat la Palatul Snagov, pe 31 mai, de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro.

AGENDA

Summit-ul pentru Strategia Energetică este un eveniment de o zi, cu sesiuni plenare şi dezbateri în format masă rotundă. Discuţiile vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la rolul sistemului energetic din România în actualul context regional turbulent, la viitorul venerabilei industrii locale de petrol şi gaze, la soluţiile posibile pentru revigorarea sectorului cărbunelui, la elementele implicate în dezvoltarea viitoare a sectorului de utilităţi, precum şi la maturizarea accelerată a producţiei din resurse regenerabile.

Programarea evenimentului a ţinut cont de calendarul comunicat de autorităţi pentru lucrul la strategie, astfel încât să fie în cea mai mare măsură util tuturor celor implicaţi.

Până la finalul lunii aprilie, Ministerul Energiei va finaliza raportul integrat de analiză calitativă a sectorului energetic. Potrivit angajamentelor oficiale, raportul va fi "baza factuală şi conceptuală a elaborării Strategiei Energetice, cu propunerile necesare de soluţii, căi de acţiune şi recomandări". Din 15 august, urmează să demareze modelarea cantitativă, cu minim trei scenarii de dezvoltare, pentru ca pe 15 septembrie să fie comunicată forma finală a strategiei energetice, împreună cu anexele tehnice aferente.

Astfel, dezbaterile din 31 mai vor fi ultima mare ocazie pentru ca reprezentanţii mediului de afaceri să-şi transmită direct către autorităţi şi reglementatori opiniile şi observaţiile pentru a fi incluse în baza de elaborare a documentului final.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb