Enterprise Investors vinde Nu-Med Grupa

F.D.
Companii / 20 august

Enterprise Investors vinde Nu-Med Grupa

Polish Enterprise Fund VII, un fond de private equity administrat de Enterprise Investors (EI), anunţă vânzarea Nu-Med, o companie poloneză specializată în tratamente de radioterapie pentru pacienţi oncologici, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cumpărătorul, Affidea, este un furnizor pan-european de servicii de sănătate specializate, inclusiv îngrijire oncologică, imagistică avansată pentru diagnosticare şi policlinici comunitare. Tranzacţia este supusă aprobării Oficiului polonez pentru concurenţă şi protecţia consumatorilor.

În anul precedent, EI a realizat prima investiţie în radioterapie la Katowice, în sudul Poloniei. Cele două centre de radioterapie au fuzionat ulterior sub numele Nu-Med şi încă două centre de tratament au fost deschise: unul în Tomaszow Mazowiecki, situat în centrul ţării şi celălalt în Zamo¶ć, în estul Poloniei.

Micha³ Rusiecki, Managing Partner la EI şi responsabil pentru investiţie, a declarat: "Acest exit reprezintă un moment semnificativ atât pentru creşterea Nu-Med, cât şi pentru strategia de investiţii a EI în domeniul sănătăţii, subliniind angajamentul firmei de a crea valoare în acest sector important. Suntem extrem de mândri că, în perioada investiţiei noastre, am oferit îngrijire de maximă importanţă pentru aproape 70.000 de pacienţi." El a adăugat: "Am pornit de la un singur centru de radioterapie şi am transformat Nu-Med într-un furnizor de top de servicii oncologice. Vânzarea către Affidea garantează că Nu-Med va continua să ofere servicii complete şi de înaltă calitate pacienţilor din întreaga Polonie, ca parte a unei organizaţii internaţionale de prim rang."

Mesut Göral, CEO al Affidea Polonia, Senior Vice President şi COO al Grupului Affidea, a comentat achiziţia: "Cancerul rămâne o ameninţare majoră în comunităţile noastre şi, conform OMS, este a doua cea mai frecventă cauză de deces în Polonia, cu aproximativ 170.000 de cazuri noi şi 100.000 de decese anual. Achiziţia subliniază angajamentul Affidea de a sprijini Strategia Naţională de Oncologie, asigurând un acces mai bun la servicii de înaltă calitate pentru prevenţia cancerului, diagnosticare timpurie şi tratament, în mod cuprinzător şi integrat. Renumitul centru de radioterapie al Nu-Med, condus de echipa de executivi şi de colegii lor clinicieni şi non-clinicieni cu ȋnaltă calificare, completează perfect operaţiunile şi cultura Affidea. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună, după finalizarea achiziţiei, în misiunea noastră comună de luptă împotriva cancerului."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4922
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2248
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8431
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.3531

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb