E.ON Energie Romania - 5 recomandări pentru a alege oferta potrivită de energie

A.P.
Companii / 19 aprilie 2021

E.ON Energie Romania - 5 recomandări pentru a alege oferta potrivită de energie

Liberalizarea pieţei de energie înseamnă că preţurile pentru energia electrică şi gazele naturale nu mai sunt stabilite de către ANRE, ci de fiecare furnizor, în baza evoluţiilor din piaţa de energie, potrivit unui comunicat al E.ON.

Este dreptul tău să alegi oricând oferta pe care o consideri potrivită pentru tine, însă, înainte de toate, sunt câteva aspecte la care trebuie să fii atent:

1.În primul rând, verifică dacă eşti deja în piaţa liberă sau nu. La E.ON este simplu. Dacă pe prima pagină a facturii tale apare "Produs de gaze naturale" sau "Electricitate Serviciu Universal", atunci nu ai optat încă pentru o ofertă din piaţa liberă.

Reţine că poţi să alegi oricând o ofertă din piaţa concurenţială.

Pentru gaze naturale, termenul de 30 iunie înseamnă că dacă nu vei opta pentru o ofertă concurenţială până la această dată, vei fi trecut automat pe piaţa liberă începând cu 1 iulie. Vei fi notificat în acest sens în perioada următoare.

Pentru electricitate, dacă ai un contract de serviciu universal, termenul de 30 iunie se referă la data limită până la care poţi să optezi pentru o ofertă din piaţa concurenţială şi să beneficiezi, în acelaşi timp, de discountul oferit de furnizorul tău. Acest discount reprezintă diferenţa între preţul pentru serviciu universal şi cel mai bun preţ din oferta concurenţială a companiei. După această dată se va aplica preţul de serviciu universal valabil de la 1 iulie 2021.

2.Evaluează-ţi nevoile, descoperă şi compară ofertele din piaţa liberă de energie şi alege. Un instrument util pentru identificarea şi analizarea ofertelor este comparatorul de oferte-tip de furnizare de pe site-ul anre.ro. Întotdeauna să fii atent la preţurile de furnizare publicate, la perioada de valabilitate a preţului şi la condiţiile în care pot fi modificate preţurile din oferte.

La E.ON poţi alege oferte cu preţ fix sau variabil, produse cu ambele utilităţi pe acelaşi contract, pachete cu asistenţă sau servicii tehnice incluse. Dacă vrei să descoperi ofertele E.ON, intră pe site-ul www.eon.ro şi în 3 pasi simpli alege oferta care ţi se potriveşte. Sau contactează compania online pe eon.ro/contact ori telefonic la 0800 800 366 / 0800 800 900 (numere gratuite, apelabile din orice reţea) pentru a alege oferta potrivită pentru tine.

Şi reţine: Nu te costă nimic să treci în piata liberă, nu ai întreruperi în furnizarea de energie, nu ţi se schimbă con-torul, iar distribuitorul va asigura în continuare intervenţiile de urgenţă pentru deranjamente şi incidente.

Poţi alege oricând şi de oriunde din ţară furnizorul de energie. E.ON îţi oferă soluţii inovatoare de energie, pentru mai multă eficienţă energetică, economii şi timp.

3.Fii atent la serviciile conexe. Preţul contează, dar nu este singurul criteriu important. Verifică dacă oferta include accesul la servicii conexe, cum ar fi centre de relaţii clienţi, call-center, portal online şi aplicaţii mobile pentru a-ţi gestiona singur consumul şi facturile, dacă aceste facilităţi sunt importante pentru tine.

Toate ofertele E.ON includ acces gratuit la o gamă variată de servicii rapide cum sunt:

eon.ro - site-ul unde poţi achiziţiona produse şi solutii energetice şi unde găseşti răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de energie.

E.ON Myline - contul personal cu acces 24/7 de oriunde. Se poate crea şi activa pe eon.ro/myline sau poţi descarca aplicaţia din AppStore, Google Play şi AppGallery.

Ioana - asistentul virtual disponibil prin apel gratuit la 0800 800 900 sau 0800 800 366, oferă simplu şi rapid informaţii legate de facturile de electricitate şi gaze naturale, 24/7.

E.ON eBooking - serviciul prin care se programează online vizita înmagazinele E.ON

info SMS - serviciul prin care se poate afla suma de plătit, se poate confirma o plată şi se transmite indexul autocitit.

În plus, atât în magazinele E.ON, cât şi la call-center, găseşti sprijin din partea specialiştilor companiei ori de câte ori ai nevoie.

4.Ia în calcul capacitatea operaţională şi financiară a furnizorului. Este cea mai importantă calitate pentru a fi sigur că ai alături un partener pe termen lung, solid şi de încredere, care să-ţi asigure furnizarea energiei electrice şi a gazelor naturale. E.ON este furnizor de energie cu 16 ani de tradiţie şi experienţă, şi oferă servicii integrate de energie pentru un consum optimizat, pentru peste 3,3 milioane de clienţi.

5.Nu te grăbi să semnezi. Citeşte cu atenţie conţinutul tuturor documentelor puse la dispoziţie şi nu semna nimic dacă lipsesc informaţii importante (preţuri transparente cu toate componentele incluse, termene de plată, durata contractului, valori taxă de reziliere etc.) sau dacă există câmpuri necompletate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb