E.ON Energie România oferă clienţilor reduceri la factura de energie pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica

S.B.
Companii / 27 iunie

E.ON Energie România oferă clienţilor reduceri la factura de energie pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica

E.ON Energie România, Partenerul pentru Sustenabilitate al proiectului Via Transilvanica, lansează o nouă provocare clienţilor săi şi îi răsplăteşte pentru fiecare pas parcurs pe acest traseu, acordându-le o reducere de 6 lei/kilometru la factură.

Pentru a participa la campanie este necesară selectarea opţiunii Green Steps în aplicaţia E.ON Myline unde se înregistrează paşii făcuţi pe Via Transilvanica. E.ON Solar Home, E.ON Life, E.ON Cool şi E.ON Green Home sunt soluţiile eficiente energetic care aduc reduceri la factură pentru clienţii care străbat Via Transilvanica.

"Dorim să îi ajutăm pe clienţii noştri să adopte un stil de viaţă sustenabil şi de aceea continuăm să susţinem acest proiect şi prin întreţinerea traseului amenajat. Prin parteneriatul cu Via Transilvanica le propunem clienţilor noştri să se întoarcă la natură, spre comunitate şi îi răsplătim pentru asta, pentru că ei sunt promotorii eficienţei energetice. Practic, soluţiile E.ON pentru care ei au optat au avantajul unui consum redus de energie, deci facturi mai mici, dar şi posibilitatea de a produce şi consuma energie din surse regenerabile", afirmă Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

"Suntem încântaţi de această iniţiativă a partenerului nostru, care vine la nouă luni după ce 200 de angajaţi ai Grupului E.ON au realizat o premieră pentru companiile din România, străbătând Via Transilvanica pe întreaga sa lungime. Ne bucură mult modul în care se dezvoltă parteneriatul cu E.ON, care ne-a susţinut în amenajarea a 200 km din cei peste 1.400 ai traseului. În plus, cu ajutorul lor reuşim să eficientizăm consumul de energie, prin instalarea de panouri fotovoltaice în campusul Tăşuleasa Social, care este şi un loc de popas pentru drumeţii de pe traseu. Ne completăm reciproc în iniţiative care înseamnă foarte mult pentru dezvoltarea comunităţilor locale şi suntem mândri că păşim împreună pe drumul sustenabilităţii", spune Alin Uşeriu, preşedintele Asociaţiei Tăşuleasa Social, iniţiatorul proiectului Via Transilvanica.

În campania E.ON Green Steps îi răsplătim cu şi mai multe reduceri pe acei clienţi care deţin deja o soluţie E.ON pentru eficienţă energetică, oferindu-le 6 lei pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica. Reducerea maximă de care clienţii se pot bucura este de 144 lei, dacă parcurg 24 km sau mai mult. În cazul în care clientul are două sau trei soluţii E.ON, suma maximă se va dubla sau tripla, în funcţie de caz, iar premiul total poate atinge valoarea de 432 de lei.

Reamintim că E.ON Solar Home este soluţia la cheie dedicată clienţilor care doresc să producă energie verde din sursă solară şi să îşi reducă consumul de electricitate, în timp ce E.ON Green Home este soluţia de furnizare a energiei electrice din surse 100% regenerabile: eoliană, solară şi hidro. Soluţia de încălzire E.ON Life reduce cu până la 30% consumul de gaze naturale datorită centralei termice în condensare, iar E.ON Cool, soluţia completă cu aparate de aer condiţionat cu tehnologie inverter, reduce consumul de energie electrică cu până la 33% şi este prietenoasă cu mediul.

Via Transilvanica este primul traseu de lungă distanţă din România, proiectul fiind iniţiat de Asociaţia Tăşuleasa Social, condusă de Alin Uşeriu. Traseul începe la Putna, se încheie la Dunăre, la Drobeta Turnu Severin şi trece prin 10 judeţe: Suceava, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Braşov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi. Unic în România, proiectul Via Transilvanica pune în valoare zestrea cultural-istorică a locurilor şi a celor 400 de comunităţi din zona pe care o străbate şi îşi propune să sprijine turismul pe îndelete şi antreprenoriatul rural, tradiţional românesc.

E.ON, în calitate de Partener pentru Sustenabilitate al proiectului de ecoturism Via Transilvanica, a susţinut realizarea a 200 kilometri din acest traseu, datorită implicării clienţilor care au răspuns pozitiv provocării lansate de companie de a-şi activa factura electronică. Compania "a răsplătit" fiecare factură activată cu amenajarea unui metru din acest drum şi, totodată, a acordat reduceri la factură pentru cei care folosesc energie 100% din surse regenerabile. În luna septembrie a anului trecut, 200 de angajaţi E.ON au dus #EnergiaLuiÎmpreună pe cei 1.400 km ai "drumului care uneşte" - pe care l-au străbătut la pas sau cu bicicleta, în cadrul proiectului "Energia E.ON X Via Transilvanica".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb