Epson va investi 5.1 miliarde yeni într-o nouă fabrică de producţie a capetelor de imprimare cu jet de cerneală

R.S.
Companii / 16 septembrie

Epson va investi 5.1 miliarde yeni într-o nouă fabrică de producţie a capetelor de imprimare cu jet de cerneală

Tohoku Epson Corporation, o companie din grupul Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, "Epson"), urmează să investească aproximativ 5.1 miliarde ¥ în construirea unei noi fabrici pentru capete de imprimare cu jet de cerneală. Această investiţie semnificativă va mări aproape de patru ori capacitatea actuală de producţie a Tohoku Epson pentru capul de imprimare, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, o ceremonie de deschidere a noii fabrici, care va fi construită pe terenul deţinut de Tohoku Epson, a avut deja loc. Construcţia este programată să înceapă pe 15 iunie 2024, iar finalizarea este aşteptată pentru septembrie 2025.

Soluţiile de imprimare Epson oferă produse şi servicii bazate pe tehnologia originală Micro Piezo cu jet de cerneală, care se adresează segmentului de birouri, pentru acasă, comercial şi industrial. Compania anticipează o cerere globală susţinută pentru imprimante cu jet de cerneală, determinată de creşterea unităţilor de mare viteză pentru birou şi de cererea continuă pentru imprimante cu rezervor de cerneală de mare capacitate, atât pentru uz casnic, cât şi pentru birou, în pieţele emergente şi în America de Nord.

Creşterea cererii pentru tehnologia cu jet de cerneală

Cererea de imprimante cu jet de cerneală comerciale şi industriale este în creştere, în special pe măsură ce sectoarele trec de la metodele de imprimare analogice la cele digitale pentru alte medii de tipărire decât hârtia, cum ar fi textilele. Multe dintre aceste imprimante utilizează capete de imprimare PrecisionCore MicroTFP, care pot fi adaptate în mod flexibil pentru diferite aplicaţii prin asamblarea cipurilor de imprimare MicroTFP în diferite combinaţii. Epson preconizează o creştere continuă a utilizării capetelor de imprimare PrecisionCore atât în imprimantele comerciale, cât şi industriale, precum şi în imprimantele multifuncţionale cu jet de cerneală de mare viteză.

Consolidarea producţiei şi inovaţiei capetelor de imprimare

Epson se angajează să accelereze inovaţia cu jet de cerneală şi să extindă aplicaţiile pentru imprimarea digitală, pentru un impact semnificativ mai mic asupra mediului. Compania îşi propune să colaboreze cu parteneri care au idei şi tehnologii noi pentru a explora întregul potenţial al tehnologiei PrecisionCore prin inovare deschisă.

Tohoku Epson a început să producă capete de imprimare (capete CHIPS) în 1995 şi a lansat producţia de volum a capetelor de imprimare PrecisionCore în iunie 2013 pe o linie de asamblare complet automatizată, care utilizează, în principal, roboţi Epson. Acest context i-a permis Tohoku Epson să acumuleze expertiză şi să construiască o bază solidă de producţie tehnologică, sporindu-şi avantajul competitiv, se menţionează în comunicat.

O unitate de producţie pregătită pentru viitor

Pentru a asigura o producţie stabilă, celor două locaţii din regiunea Tohoku li se va aloca responsabilitatea pentru diferite modele. Cu toate acestea, pentru a asigura continuitatea afacerii, ambele sedii de producţie se vor putea adapta în mod flexibil la fluctuaţiile de producţie privind cele mai populare modele. Această strategie va permite Epson să îşi consolideze gama de produse ca răspuns la cererea viitoare de imprimante cu jet de cerneală echipate cu capete de imprimare PrecisionCore.

În noua clădire a fabricii se va folosi un proces de lucru nou proiectat pentru a economisi forţă de muncă şi spaţiu, minimizând inventarul, utilizând roboţi de transfer automatizat şi implementând un proces eficient pentru a reduce volumul de muncă al personalului.

Această abordare este văzută ca o soluţie pentru provocările cu care se confruntă industria de producţie. Astfel, se deosebeşte o fabrică a viitorului mai eficientă şi mai bine optimizată. Aceasta este prima clădire nouă la Tohoku Epson de la construirea unei fabrici a semiconductoarelor în 1997. Pentru a limita zgomotul şi a asigura siguranţa în vecinătatea şantierului, compania va scurta perioada de construcţie prin turnarea podelei de beton în timpul iernii, fără să oprească lucrările. În calitate de companie ancorată în comunitatea locală, Tohoku Epson îşi propune ca această fabrică să contribuie la dezvoltarea şi armonia comunităţii.

Despre capetele de imprimare PrecisionCore MicroTFP

Capetele de imprimare PrecisionCore MicroTFP sunt componente critice care determină calitatea imaginii şi viteza unei imprimante cu jet de cerneală. Echipate cu o serie de duze controlate individual, aceste capete de imprimare pot elibera 50.000 de picături mici de cerneală pe secundă, cu dimensiuni de câţiva picolitri (un picolitru este o trilionime dintr-un litru).

Pentru mai multe detalii despre tehnologia cu jet de cerneală Micro Piezo şi capetele de imprimare PrecisionCore, vă rugăm să vizitaţi: - Tehnologie Micro Piezo (https://corporate.epson/en/technology/search-by-products/printer-inkjet/micro-piezo.html)

- Tehnologie de fabricare a capului de imprimare Micro Piezo (https://corporate.epson/en/technology/search-by-products/other/precision-core.html)

Profilul noii fabrici Tohoku Epson

- Locaţie: 166-3 Jurizuka, oraşul Sakata, prefectura Yamagata, Japonia

- Operaţiuni comerciale: Fabricare şi asamblare capete de imprimare pentru imprimante cu jet de cerneală (capete de imprimare pentru echipamente de printare la birou şi casă, imprimante comerciale şi industriale)

- Suprafaţa fabricii: 5.500 m² (construcţie cu cadru de oţel cu două etaje)

- Suprafata totala: 11.191 m²

- Investiţie: Aprox. 5,1 miliarde ¥ (instalaţii şi echipamente, excluzând proprietatea)

- Începutul construcţiei: 15 iunie 2024

- Data de început a funcţionării: septembrie 2025

- Noi angajaţi: 70 (prognoza fiscală 2025)

Profil corporativ Tohoku Epson (începând cu 1 aprilie 2024)

- Numele companiei: Tohoku Epson Corporation

- Înfiinţat: 18 ianuarie 1985

- Locaţie: 166-3 Jurizuka, oraşul Sakata, prefectura Yamagata, Japonia

- Preşedinte: Manabu Saito

- Capital social: 100 milioane ¥ (Tohoku Epson este o subsidiară deţinută în totalitate de Seiko Epson Corporation)

- Angajati: 2.130

- Operaţiuni comerciale: Fabricare de semiconductori şi componente de imprimantă

- Suprafaţa lotului: 540.000 m²

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb