ESET îşi adaugă în palmares doborarea recordului pentru cel de-al 50-lea premiu

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 iunie 2008

ESET, lider în protecţia proactivă împotriva ameninţărilor informatice, a anunţat că a atins un record prin obţinerea celui de-al 50-lea premiu VB100 oferit de către Virus Bulletin, un grup independent foarte respectat pentru testele comparative efectuate. ESET este prima companie care a atins pragul de 50 de premii.

Virus Bulletin a oferit primul premiu VB100 în 1998, şi efectuează mai multe teste comparative în fiecare an, schimbând platformele de test între Linux, Windows, Windows servers şi Novell Netware. Pentru a putea folosi logo-ul VB100, un produs antivirus trebuie să îndeplinească două condiţii:

(1) Să demonstreze că detectează toţi viruşii "In-the-Wild" atât în timpul scanărilor on-demand cât şi a celor on-access;

(2) Să nu genereze rezultate de tip "fals pozitiv" atunci când scanează un set de fişiere neinfectate. De la primul premiu VB100 din anul 1998, produsele antivirus de la ESET au avut o rată de succes de peste 96% - cea mai mare rată din industrie. Majoritatea vendorilor de soluţii antivirus au avut o rată de succes de 50-75%.

"Cu o rată de detecţie excelentă şi fără probleme cu rezultate de tip "fals pozitiv", ESET a triumfat prin atingerea recordului de 50 de premii VB100," a declarat John Hawes de la Virus Bulletin. "Procesul de instalare ESET s-a dovedit a fi rapid şi eficient, iar lucrul cu scanner-ul în linie de comandă a fost o plăcere."

"Nicio altă companie nu deţine 50 de premii VB100, şi suntem foarte încântaţi că suntem primii," a declarat Anton Zajac, CEO al ESET, LLC. "Vreau să le mulţumesc personal tuturor angajaţilor noştri, şi în special echipelor de dezvoltare şi cercetare care continuă să dezvolte proactiv soft de securitate, precis şi cu un consum de resurse modest."

ESET File Security for Linux - subiectul testării din această lună - are la bază tehnologia ThreatSense , un motor euristic avansat care face posibilă detecţia proactivă a ameninţărilor de tip malware ce nu pot fi detectate nici de cele mai frecvent actualizate produse pe bază de semnături. Spre deosebire de abordările tradiţionale, soluţiile ESET decodează şi analizează în timp real codul executabil, folosindu-se de un mediu emulat.

Permiţând execuţia codului malware într-o lume virtuală sigură, ESET poate face o detecţie amănunţită chiar şi a celor mai sofisticate şi mai bine ascunse ameninţări malware.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb