ESKY GROUP: Schimbări organizaţionale pentru sediul din România

M.D.
Companii / 17 mai 2018

Marius Turbatu

Marius Turbatu

eSky Group, compania care deţine eSky Travel Search pe piaţa din România, anunţă decizia Carlei Boangiu, country manager, de a-şi continua cariera profesională alături de o altă companie, după aproape 9 ani de colaborare cu eSky. Activitatea biroului din România va fi supervizată mai departe de către Marius Turbatu, global expansion director, care va prelua şi statutul de reprezentant legal al companiei, informează comunicatul de presă remis către redacţie.

Carla Boangiu, fost country manager eSky România, a declarat: "A fost o decizie dificilă pentru că mă simt în continuare foarte ataşată de tot ceea ce înseamnă eSky - oameni, experienţe, realizări. M-am alăturat echipei încă de când eSky a pătruns pe piaţă şi mă bucur că a fost aşa - am putut să fiu martora unei creşteri spectaculoase, dar şi să lucrez cu oameni plini de entuziasm, care au adus o viziune diferită de tot ce exista pe piaţa de turism la momentul respectiv".

Carla Boangiu s-a alăturat companiei eSky în anul 2009, mai întâi fiind coordonator al echipelor de Operaţiuni şi Call Center. Doi ani mai târziu, i s-a încredinţat poziţia de country manager.

"La momentul respectiv, eram numai 25 de oameni în companie. Astăzi, eSky România numără peste 70 de angajaţi şi este în continuă creştere, o creştere naturală, pentru că am mizat mereu pe dezvoltarea unei echipe solide, care să poată face faţă şi celor mai înalte aşteptări ale clienţilor noştri.", a continuat Carla.

Sub conducerea Carlei Boangiu, compania a obţinut acreditarea IATA (2014), dar şi pe cea de tour operator (2017). În aceeaşi perioadă, ea a supervizat şi trecerea de la investiţii în tehnologie şi crearea unor strategii sustenabile, la creşterea vizibilităţii pe piaţă, dar şi a vânzărilor. Rezultatele au devenit din ce în ce mai vizibile - cel mai mare salt s-a putut observa în anul 2017, atunci când eSky România a înregistrat o creştere a profitului cu 325%, comparativ cu anul 2016.

eSky Group a confirmat faptul că activitatea biroului din România va fi supervizată mai departe de către Marius Turbatu, global expansion director, care va prelua şi statutul de reprezentant legal al companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb