Etex Building Performance a numit un nou director industrial

D.T.
Companii / 21 februarie 2023

Etex Building Performance a numit un nou director industrial

Etex Building Performance (Siniat România), producător de sisteme de gips-carton, tencuieli şi gleturi şi parte a Grupului Etex, are un nou director industrial, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, cu o experienţă de 3 ani şi jumătate în cadrul Etex Building Performance SEE, domnul Cristian Moldovan a preluat funcţia de Director Industrial după ce în ultimii doi ani a ocupat poziţia de Manager al fabricii de ipsosuri, gleturi şi tencuieli de la Aghireşu, judeţul Cluj.

În calitate de manager al fabricii de la Aghireşu, Cristian Moldovan a coordonat proiectul de modernizare al instalaţiei de însăcuire şi paletizare, procesul de implementare de echipamente noi pentru dezvoltarea gamei de produse, modernizarea sistemelor de filtrare, necesare pentru a crea un mediu de lucru mai sănătos şi dezvoltarea noii cariere de la Dumbrava. Absolvent al Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca, Cristian Moldovan s-a bucurat, de asemenea, de 3 ani de experienţă internaţională dobândită în Arabia Saudită, informează comunicatul citat.

"Cunoştinţele acumulate în cei 18 ani de când activează în domeniu, viziunea, dorinţa de a inova dublată de capacitatea de a inspira şi de a motiva fac din Cristian Moldovan candidatul perfect pentru acest post" a spus Andrei Popa, CEO SEE al Etex Building Performance. "Inovaţia stă la baza strategiei de business a Etex, iar Cristian Moldovan are atitudinea şi viziunea necesare pentru a orienta, din poziţia de director industrial, echipa şi afacerea Etex către succes", continuă acesta.

"Sunt onorat de încrederea primită," a spus Cristian Moldovan, Director Industrial Etex Building Performance. "Strategia de business a Etex este una de succes, iar asta, alături de o echipă foarte bine pregătită şi motivată din care mă bucur că fac parte, face din Etex un actor capabil să se impună într-un mediu în permanentă schimbare cum este piaţa materialelor de construcţii", adaugă acesta.

"Continua evoluţie din sectorul construcţiilor atrage după sine nevoia de a inova în permanenţă, ceea ce presupune un efort continuu pentru promovarea talentelor orientate către performanţă. Succesul Etex în a răspunde cerinţelor tot mai diverse ale pieţei este vizibil în numărul mare de produse inovatoare lansate în ultimii 4 ani, iar meritul se datorează în cea mai mare parte echipei pe care am închegat-o de-a lungul anilor. Extrem de motivată şi capabilă, această echipă a contribuit fundamental la îndeplinirea viziunii noastre de a crea soluţii şi materiale pentru construcţii mai sigure şi mai sustenabile", încheie acesta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb