EToro achiziţionează furnizorul de management de portofoliu Bullsheet

G.D.
Piaţa de Capital / 28 octombrie 2022

EToro achiziţionează furnizorul de management de portofoliu Bullsheet

eToro, reţeaua socială de investiţii, a achiziţionat Bullsheet, un furnizor de instrumente de gestionare a portofoliilor concepute exclusiv pentru utilizatorii eToro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, portughezii Filipe Sommer şi Joăo Ramalho Carlos, care sunt veri, s-au alăturat platformei eToro ca utilizatori în 2020 şi au intrat apoi în programul Popular Investor al eToro. Un an mai târziu, cei doi au lansat Bullsheet exclusiv pentru utilizatorii eToro. Bullsheet oferă instrumente de gestionare a portofoliului care le permit utilizatorilor eToro să analizeze diversificarea portofoliului lor, pe lângă o suită de alte instrumente concepute special pentru utilizatorii eToro.

"Povestea Bullsheet este un exemplu excelent al talentului şi pasiunii din cadrul comunităţii globale eToro. Este înţelepciunea mulţimii în acţiune", a declarat Yoni Assia, co-fondator şi CEO al eToro. Credem că puterea rezidă în împărtăşirea cunoaşterii, şi că procesul de transformare a modului de a investi într-un efort de grup va genera rezultate mai bune şi vom avea mai mult succes lucrând împreună. Joăo şi Filipe împărtăşesc acest etos. Ei au creat Bullsheet pentru a împărtăşi cu alţi utilizatori instrumentele pe care le-au dezvoltat în calitate de utilizatori eToro. Suntem încântaţi să le urăm bun venit în echipa eToro, unde vor avea o contribuţie puternică la eforturile noastre continue de dezvoltare a produselor."

Fidelă misiunii sale de îmbunătăţi experienţa utilizatorilor, eToro acţionează în vederea integrării ofertei Bullsheet în platforma sa, iar Joăo şi Filipe s-au alăturat echipei de dezvoltare a produselor eToro. Ei vor sprijini obiectivul eToro de a integra feedback-ul şi solicitările utilizatorilor în oferta sa de produse. Instrumentul lor de calendar este deja activ pe platformă, iar cea mai populară funcţie - posibilitatea de a monitoriza portofoliul eToro în afara orelor de piaţă - va fi lansată în curând. Un instrument îmbunătăţit de "Ştiri", care creează un flux de ştiri personalizat pe baza activelor din portofoliul dumneavoastră eToro, va fi, de asemenea, lansat în curând.

Filipe Sommer, co-fondator al Bullsheet, a declarat: "Joăo şi cu mine ne-am alăturat eToro pentru a face parte dintr-o comunitate. Mentalitatea colaborativă a eToro, inclusiv capacitatea de a copia alţi investitori, a fost cea care ne-a atras cu adevărat la platformă. eToro ne-a oferit posibilitatea de a interacţiona cu milioane de investitori din întreaga lume. Cu toţii împărtăşim acelaşi obiectiv - vrem să învăţăm despre pieţele financiare şi să devenim împreună investitori mai buni."

Joăo Ramalho Carlos, co-fondator al Bullsheet, a adăugat: "Suntem încântaţi să devenim angajaţii eToro, după ce am fost utilizatori eToro. Misiunea eToro este de a oferi utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a-şi spori cunoştinţele şi averea ca parte a unei comunităţi globale. Suntem încântaţi să ne aducem contribuţia pentru ca eToro să îşi menţină reputaţia de a oferi instrumente inovatoare care să ajute investitorii individuali", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb