eToro anunţă un parteneriat cu Index Coop pentru a lansa un portofoliu de investiţii Web3

F.D.
Companii / 18 octombrie 2023

Dani Brinker, Head of Investment Portfolios la eToro

Dani Brinker, Head of Investment Portfolios la eToro

Platforma de tranzacţionare şi investiţii eToro a încheiat un parteneriat cu Index Coop, o organizaţie autonomă descentralizată (DAO), pentru a lansa un nou portofoliu inteligent cripto care va oferi expunere la Web3. Portofoliul - "Index-Coop" - va acoperi patru sectoare cheie: Bitcoin, Ethereum, finanţe descentralizate (DeFi) şi Metaverse, conform unui comunicat de presă al companiei.

"În această eră a progreselor tehnologice rapide, vedem Web3 ca pe o forţă care va redefini modul în care oamenii trăiesc, investesc şi fac tranzacţii. Este un ecosistem în creştere rapidă, care va atinge o valoare de piaţă de 81,5 miliarde de dolari până în 2030"(1), a explicat Dani Brinker, Head of Investment Portfolios la eToro. "Prin acest parteneriat, suntem încântaţi să le oferim investitorilor o altă modalitate de a investi în revoluţia Web3."

Potrivit sursei citate, portofoliul este alcătuit din bitcoin (30%), ethereum (30%) şi un coş de active care reflectă alocarea a doi dintre indicii Index Coop, respectiv DeFi Pulse Index (30%) şi Metaverse Index (10%). DeFi Pulse Index urmăreşte aplicaţii precum bursele descentralizate, pieţele monetare, activele sintetice şi staking-ul, dar include şi token-uri precum Uniswap, Aave şi Synthetix. Metaverse Index surprinde tendinţele privind activităţile de divertisment, sociale şi de afaceri care au loc în economiile virtuale prin intermediul token-urilor din proiecte de top, inclusiv Sandbox şi Decentraland.

Folosindu-se de analizele şi cunoştinţele Index Coop, portofoliul va fi supus unei reevaluări trimestriale pentru a menţine o aliniere optimă cu dinamica pieţei. Ponderea fiecăreia dintre cele patru componente din cadrul portofoliului va fi ajustată în funcţie de capitalizarea sa de piaţă, cu o alocare maximă de 30% pentru fiecare, pentru a asigura diversificarea.

Jordan Tonani, Head of Institutions la Index Coop, a declarat: "La Index Coop, suntem dedicaţi dezvoltării universului Web3 şi al finanţelor descentralizate. Credem că DeFi este viitorul şi depinde de noi să ne asigurăm că acesta îi include pe toţi. În parteneriat cu eToro, aşteptăm cu nerăbdare să oferim informaţii valoroase şi strategii pentru cripto utilizatorilor săi, contribuind la creşterea şi adoptarea tehnologiilor Web3."

Portofoliile Inteligente oferă investitorilor expunere la diverse sectoare de piaţă. Reunind mai multe active în cadrul unei metodologii definite şi utilizând o abordare pasivă a investiţiilor, acestea furnizează soluţii de investiţii pe termen lung care oferă o expunere diversificată. Investiţia iniţială porneşte de la 500 USD, iar investitorii pot accesa instrumente şi grafice pentru a urmări performanţa portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ţine la curent cu evoluţiile din sector. Produsul nu este disponibil pentru utilizatorii din SUA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb