eToro se asociază cu Twitter Cashtags pentru a promova educaţia financiară

G.D.
Piaţa de Capital / 13 aprilie 2023

eToro se asociază cu Twitter Cashtags pentru a promova educaţia financiară

Reţeaua socială de investiţii eToro a încheiat un parteneriat cu Twitter pentru a permite utilizatorilor Twitter din întreaga lume să vadă instantaneu preţurile în timp real pentru acţiuni, cripto şi alte active atunci când folosesc noua funcţie $Cashtags, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, utilizatorii Twitter care efectuează căutări folosind un simbol $Cashtag vor putea vedea mai multe informaţii pe platforma eToro şi vor putea investi. Parteneriatul va acoperi $Cashtag-uri care reprezintă o gamă largă de active pe platforma eToro, de la acţiuni şi ETF-uri la cripto şi mărfuri.

Yoni Assia, CEO şi co-fondator al eToro, a declarat: "Conţinutul financiar de pe reţelele de socializare a oferit educaţie multor persoane care s-au simţit excluse de canalele mai tradiţionale. Twitter a devenit o canal indispensabil al comunităţii de investitori individuali - este locul unde milioane de investitori obişnuiţi intră în fiecare zi pentru a accesa ştiri financiare, a împărtăşi cunoştinţe şi a conversa. Fiind o reţea socială de investiţii, eToro a fost construită pe aceste principii - comunitate, schimb de cunoştinţe şi un acces mai bun la pieţele financiare. Schimbul de cunoştinţe înseamnă putere, iar prin transformarea efectuării investiţiilor într-un efort de grup, putem obţine rezultate mai bune şi putem avea mai mult succes, împreună.

Twitter a adăugat datele de preţuri pentru $Cashtags în decembrie 2022, iar funcţia a fost adoptată pe scară largă, cu peste 420 milioane de căutări pentru $Cashtags de la începutul anului până în prezent. Există în medie 4,7 milioane de căutări pe zi pentru $Cashtags, activitatea crescând în preajma anunţurilor financiare importante -de exemplu, pe 2 februarie 2023, când Apple şi-a publicat câştigurile sale din trimestrul 4/ 2022, căutările $cashtag au atins 8 milioane. Cel mai frecvent utilizat $Cashtag a fost $TSLA (Tesla), iar $SPY (SPDR S&P 500 ETF) şi $BTC (Bitcoin) s-au clasat, de asemenea, în top 5".

Chris Riedy, vicepreşedinte pentru Global Sales & Marketing la Twitter, a declarat: "Twitter este ceea ce se întâmplă şi despre ce vorbesc oamenii în acest moment. Credem că schimbările reale încep cu conversia, iar finanţele şi investiţiile sunt o parte tot mai importantă a acestei conversaţii. Suntem încântaţi de parteneriatul cu eToro prin care oferim utilizatorilor Twitter informaţii suplimentare despre piaţă şi un acces mai mare la oportunităţile de investiţii. Twitter va continua să investească în creşterea comunităţii #FinTwitter."

Utilizarea în creştere a $Cashtags face parte dintr-o tendinţă de creştere a discursului financiar pe Twitter. În primele 90 de zile ale anului 2023 au existat 489 milioane de tweet-uri despre afaceri şi finanţe la nivel global. 65% dintre tweet-uri au provenit de la utilizatori din grupul de vârstă 18-34 de ani, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb