eToro va fi tranzacţionată public prin combinarea sa cu FinTeh Acquisition Corp V

A.B.
Piaţa de Capital / 16 martie 2021

eToro va fi tranzacţionată public prin combinarea sa cu FinTeh Acquisition Corp V

eToro Group Ltd. ("eToro" sau "Compania"), platformă de investiţii multi-active ce permite oamenilor să îşi dezvolte cunoştinţele şi să-şi crească veniturile ca parte a unei comunităţi globale de investitori de succes şi FinTech Acquisition Corp, transmite un comunicat de presă.

V (NASDAQ: FTCV ) ("FinTech V"), companie de achiziţii cu scop special tranzacţionată public, anunţă astăzi au încheiat un acord definitiv de combinare a afacerilor. La finalizarea tranzacţiei, compania rezultată va funcţiona ca eToro Group Ltd. şi se aşteaptă să fie listată pe bursa NASDAQ.

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide pieţele globale pentru toţi. Reţeaua socială de investiţii oferă utilizatorilor nu numai posibilitatea de a alege în ce active să investească, de la acţiuni fracţionale fără comisioane la criptoactive, ci şi de a alege modul în care să investească. Utilizatorii pot tranzacţiona direct, pot investi într-un portofoliu smart sau pot copia strategiile de investiţii a investitorilor de succes de pe platformă, fără costuri suplimentare, printr-un simplu clic pe un buton.

În 2020, eToro a adăugat peste 5 milioane de utilizatori noi înregistraţi şi a generat venituri brute de 605 milioane de dolari, reprezentând o creştere de 147% faţă de anul precedent. Trendul se accelerează în 2021, pe măsură ce o nouă generaţie de investitori descoperă pieţele globale. În 2019, înregistrările lunare de utilizatori pe eToro au fost în medie de 192.000. În 2020, au crescut la 440.000 pe lună, numai în ianuarie 2021 eToro adăugând peste 1,2 milioane de utilizatori noi înregistraţi.

În 2019, s-au efectuat în medie 8 milioane de tranzacţii pe lună. Acest număr a crescut la 27 de milioane în 2020 pentru ca, în ianuarie 2021, eToro să înregistreze peste 75 de milioane de tranzacţii efectuate pe platformă.

eToro are în prezent peste 20 de milioane de utilizatori înregistraţi, iar comunitatea sa socială se extinde rapid datorită pieţei vaste căreia i se adresează, aflată în continuă creştere, care este susţinută de tendinţele pe termen lung, cum ar fi creşterea platformelor digitale de administrare a activelor şi creşterea participării investitorilor individuali pe pieţele globale. eToro a fost, de asemenea, una dintre primele platforme reglementate care a oferit criptoactive şi este bine poziţionată pentru a beneficia de adoptarea mainstream a criptomonedelor.

"Am fondat eToro cu viziunea de a deschide piaţa globală pentru ca toţi să poată să tranzacţioneze şi să investească într-un mod simplu şi transparent. Astăzi, eToro este cea mai importantă reţea socială de investiţii din lume. Utilizatorii noştri vin pe eToro pentru a investi, dar şi pentru a comunica între ei; pentru a vedea, urmări şi copia automat investitori de succes din întreaga lume", a declarat Yoni Assia, CEO al eToro. "Am creat o nouă categorie de management a averii - tranzacţionarea socială - şi dominăm piaţa, dovadă fiind expansiunea noastră rapidă."

Betsy Cohen, preşedintele Consiliului de administraţie al FinTech V, a declarat: "Ca pionier în evoluţia SPAC-urilor, Fintech Masala, platforma noastră de sponsorizare, caută companii cu creştere foarte mare, supervizare eficientă şi echipe de management excelente. eToro îndeplineşte toate aceste trei criterii. În ultimii ani, eToro şi-a consolidat poziţia de lider ca platformă socială de tranzacţionare online din afara SUA, şi-a prezentat planurile pentru piaţa SUA şi şi-a diversificat fluxurile de venituri. Acum se află într-un punct de inflexiune al creşterii şi credem că eToro este în mod excepţional poziţionat pentru a valorifica această oportunitate."

Yoni Assia, CEO al eToro a continuat, "Acest moment, în care începem călătoria noastră de a deveni o companie cotată la bursă alături de Betsy Cohen şi echipa de la FinTech V. marchează o etapă importantă pentru eToro. Vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru pasiunea, munca şi determinarea tuturor membrilor echipei eToro, care în ultimii 14 ani au contribuit la transformarea acestui lucru în realitate."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb