Eturia anunţă reduceri de 10% pentru vacanţele de tip circuit

S.B.
Companii / 20 septembrie

Eturia anunţă reduceri de 10% pentru vacanţele de tip circuit

Agenţia de turism Eturia a lansat, în luna august, o nouă platformă de rezervări denumită "Circuite Eturia". Pachetele turistice de tip circuit reprezintă peste 50% din totalul vânzărilor agenţiei Eturia, pachete care au înregistrat o creştere a vânzărilor constantă în ultimii 17 ani, acest fapt reflectând interesul tot mai mare al clienţilor pentru experienţe de călătorie complexe şi minuţios organizate, care includ destinaţii şi activităţi variate.

"Pentru a veni în întâmpinarea turiştilor interesaţi să îşi creeze singuri propriul circuit sau să aleagă unul din cele predefinite pe platforma Circuite Eturia, am lansat o promoţie valabilă în perioada 17- 30 septebrie 2024, cu această promoţie, orice vacanţă din platformă devine un best deal, beneficiind de o reducere de 10%. Aceasta se adresează iubitorilor de călătorii care doresc să exploreze destinaţii exotice, inedite. Printre destinaţiile promovate, în top se regăsesc următoarele: SUA, Australia, Thailanda, Costa Rica, Vietnam, Malaezia, Brazilia, Singapore, Mexic, EAU, Indonezia si Cuba. Factorul inedit, pe care îl aduce această platformă, este tocmai acela că turistul devine creatorul propriului său circuit", declară Ana Maria Gherasim, director de vânzări Eturia

Aceasta adaugă: "În ceea ce priveşte preţurile de la care pot porni aceste circuite, având în vedere că acestea se identifică prin personalizare, este dificil să promovăm tarife fixe, dar venim cu trei propuneri de circuite predefinite care au aplicată promoţia de 10%. Acestea sunt: Sejur Dubai Parks, Emiratele Arabe Unite, circuit tematic a cărui cost porneşte de la la 881 euro de persoană pentru 7 nopţi. Un alt circuit pe care îl propunem este Essential Costa Rica, un circuit cu maşină închiriată al cărui preţ de persoană, pentru 9 nopţi, începe de la 2485 euro. Revenind la interesul mare al turiştilor români pentru planificarea vacanţelor de iarnă atunci propunerea noastră este circuitul Revelion 2025 Cuba Havana & Cayo Santa Maria, 11 nopţi, care poate fi achiziţionat cu un preţ începând de la 2591 euro de persoană".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb