Eturia: Rezervările pentru vacanţa de Paşte au crescut cu 50% comparativ cu anul trecut

F.D.
Companii / 8 aprilie

Eturia: Rezervările pentru vacanţa de Paşte au crescut cu 50% comparativ cu anul trecut

"Observam că tot mai mulţi turişti aleg rezervările online, iar vacanţa de Paste, este vârful de până acum. Dacă ne uităm la date, comparativ cu anul trecut, în acest moment ne apropiem de o creştere de 50%, care vine pe fondul unei oferte generoase care cuprinde mai multe destinaţii disponibile în cele doua platforme, a preţurilor mai mici faţă de o rezervare realizată în mod clasic, dar şi datorită multiplelor variante de călătorie, complet dinamice, puse la dispoziţia clientului," a afirmat Ana Maria Gherasim, Director de vânzări agenţia de turism Eturia.

Reprezentantul Eturia a menţionat: "Interesant este faptul că solicitările de Paşte au început să apară încă din perioada vacanţei de Crăciun şi Revelion, ceea ce ne confirmă faptul că românii revin la un comportament de achiziţie mult mai bine planificat".

Eturia a lansat, în 2023, două platforme de rezervări online de vacanţe. În acest context, pentru vacanţele de Paşte, turiştii români au ales să îşi rezerve vacanţa online, cheltuind un buget pentru o destinaţie exotică, de apx.2300 euro/ persoană/ pachet, iar în cazul destinaţiilor din Europa, media de preţ este în jurul valorii de 1000 euro/ persoană/ pachet.

Pentru perioadă Sărbătorilor Pascale, oferta Eturia include peste 50 de pachete de vacanţă cu plecări pe 6 Continente. De la vacanţe cu zboruri scurte în Europa, cum ar fi Paris, Nisa, Sevilla, Palma de Mallorca sau Madeira, până la Emirate ca Dubai şi Ras la Khaimah sau Thailanda, Mexic, Cuba, Seychelles, Mauritius, Peru, Costa Rica, Australia, Jamaica sau Indonezia. Există pachete care pornesc de la 890 euro/ persoană cum sunt cele pentru un sejur în Europa şi pot ajunge până la aproape 5000 euro/persoană pentru circuitele de grup cu însoţitor, într-un sejur exotic. Ce este foarte important de precizat este faptul că există zeci de pachete, inclusiv pentru destinaţii exotice, unde tariful nu depaşeşte 2000 euro/ persoană.

"Ne asteptăm la cifre tot mai bune pe zona de rezervări online, susţinute de creşterea calităţii experienţei clientului în cele două platforme, de oferta mult mai accesibilă şi de miile de pachete dinamice din care clientul poate alege. Acest mix, prin care au acces la pachete complete de călătorie reprezintă varianta perfectă de rezervare pentru turiştii online adopters sau de tip-ul do it yourself, dar care au standarde ridicate de calitate şi îşi doresc să aibă parte de siguranţă oferită de o agenţie de turism, cum este Eturia," declară Ana Maria Gherasim.

Dacă s-ar face un top al preferinţelor românilor în materie de destinaţii de vacanţă în perioada Paştelui, Madeira este în topul destinaţiilor europene, urmată de Franţa, Spania şi Islanda. De asemenea, se observă un interes crescut pentru Mexic, Republica Dominicană, Cuba, Jamaica, dar şi a insulelor mai mici din această zonă cum ar fi: Aruba, Curacao, Bahamas. Pentru Oceanul Indian cererea este polarizată pe destinaţii ca Maldive, Seychelles, Mauritius, Indonezia. Românii ales cu drag Thailanda şi Malaezia, cu oprire în Singapore, dar îşi îndreaptă atenţia şi către Statele Unite ale Americii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb