ETURIA: Solicitările pentru vacanţe în luna iubirii, în creştere cu 30%

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 3 februarie 2020

Solicitările pentru vacanţe în luna iubirii, în creştere cu 30%

Maldive şi Thailanda - în topul preferinţelor romanticilor autohtoni

Solicitările pentru vacanţe în luna iubirii au crescut anul acesta cu 30%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor agenţiei de turism specializată în vacanţe exotice, Eturia.

Ana Maria Gherasim, manager de vânzări Eturia, a declarat: "Februarie a fost dintotdeauna luna romantismului, astfel observăm în 2020 o creştere a solicitărilor cu 30%, în comparaţie cu 2019, pentru vacanţele în cuplu. Încă de la finalul anului trecut am primit un număr mare de solicitări de la turiştii noştri care şi-au exprimat dorinţa să fie în vacanţă pe 14 februarie, de Sfântul Valentin. Unii dintre ei au cerut oferte de Dragobete şi ne-au transmis că vor să-şi sărbătorească iubirea pe 28 februarie în destinaţii exotice. Indiferent de data aleasă în luna iubirii, turiştii mai au un avantaj: această perioadă este sezonul perfect (high season) pentru călătorii în majoritatea destinaţiilor exotice".

Turiştii autohtoni au transmis solicitări pentru vacanţe în luna iubirii începând cu luna noiembrie 2019. Topul primelor cinci cele mai căutate des-tinaţii în funcţie de numărul solicitărilor poziţionează Maldive şi Thailanda în topul preferinţelor romanticilor români, destinaţii alese cu precădere pentru sejururile la plajă. După ele se situează destinaţii în care primează şi alte activităţi, îmbinate apoi cu câteva zile pe plajă: Mauritius (pentru bogata cultură colonială şi plaje), Tanzania (pentru incredibila aventură din safari) şi Brazilia (pentru carnavalul de la Rio, dar şi pentru viaţa de noapte).

Cuplurile care au ales să plece în luna februarie în vacanţă sunt în căutare de relaxare, conform Eturia. Astfel, o mare parte dintre aceştia au ales pachete în Krabi, Thailanda sau sejurul de 7 nopţi All Inclusive în Maldive, într-un resort de patru stele, cu piscine, SPA, săli de fitness, terenuri pentru volei sau tenis, karaoke, dar şi cu centre nautice pentru snorkeling, scufundări, windsurfing, canoe, catamaran, plimbări cu şalupa şi altele. Un astfel de pachet în Maldive are un tarif ce porneşte de la 3040 euro/persoană.

"Celor care vor să îmbine vizitarea unui oraş cu plajele paradisiace, le-am pregătit vacanţe de nerefuzat: Filipine - cu vizitarea oraşului Manila şi sejur pe una dintre cele mai frumoase plaje din Asia, în Boracay, la un resort de patru stele (1230 euro/persoană - include zborurile, transferurile private, cazarea pentru şapte nopţi, mic dejun, vizita atracţiilor locale, taxele la obiective şi ghizii locali).

Aventurierii aleg Carnavalul de la Rio în varianta unui pachet cu sejur în Brazilia (şase nopţi cu mic dejun, cu zboruri, tururi panoramice, atracţii locale şi taxe de acces, ghizi locali, zile la plajă de la 1880 euro) sau un circuit ce include şi Argentina (nouă nopţi cu mic dejun, cu zboruri, tururi panoramice, atracţii locale şi taxe de acces, ghizi locali de la 2890 euro). Pentru turiştii în căutare de experienţe în cuplu, o altă destinaţie apreciată este şi New York-ul unde un pachet poate fi achiziţionat cu doar 990 euro/persoană şi include zborurile, maşină privată, atracţiile cu taxele de vizitare incluse).

Tot pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi Dragobete, turiştii români au ales croa-zierele în Oceanul Indian, explorând destinaţii din: Madagascar, Mauritius, Reunion şi Seychelles la un preţ de 2780 euro/16 nopţi", declara Ana Maria Gherasim

Eturia, specializată în vacanţe exotice personalizate, pune la dispoziţia turiştilor români vacanţe "tailor made" în peste 120 de destinaţii din întreaga lume, dar şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Înfiinţată în anul 2007, Eturia are în acest moment peste 57 de angajati şi 3 sedii în: Bucureşti, Piatra Neamţ şi Cluj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb