EUGEN TEODOROVICI: ''Nu vreau să fiu alături de groparii PSD-ului, dar vreau să redau renumele de partid al marilor proiecte''

G.U.
Politică / 28 iunie 2020

''Nu vreau să fiu alături de groparii PSD-ului, dar vreau să redau renumele de partid al marilor proiecte''

Fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici afirmă că nu doreşte să fie printre "groparii PSD", ci printre cei care pot să-i redea renumele de "partid al marilor proiecte". Teodorovici susţine că PSD nu ştie să-şi fructifice avantajele de imagine şi nu ar fi pierdut atât de multe bătălii dacă ar fi învăţat cum să fie incisiv. "PSD a fost de multe ori propriul său adversar", afirmă Teodorovici care solicită organizarea unui congres al partidului, potrivit News.ro.

"Nu vreau să fiu alături de groparii PSD - ului. Dar vreau să fiu printre aceia care pot să îi redea renumele de partid al marilor proiecte de ţară economice şi sociale, al personalităţilor marcante şi al adevăraţilor lideri. Îmi doresc să fiu acolo, împreună cu oamenii aceia mulţi ce încă rezonează puternic cu spiritul social-democrat, dar şi cu cei care au nevoie, poate, de o motivaţie pentru a-şi recupera sau dobândi mândria de a fi şi de a spune că sunt membri ori susţinători ai Partidului Social Democrat", a scris, duminică, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Acesta consideră că, "în ciuda multelor lucruri bune făcute de PSD, acest partid nu ştie să-şi fructifice avantajele de imagine suficient de bine".

"Mass-media ne cataloghează ca fiind un partid defensiv, incapabil de a genera atacuri (justificate!) către ceilalţi competitori politici cu care concurăm la fiecare ciclu electoral. De ce nu este PSD incisiv? Este o întrebare la care dacă am fi găsit răspunsul probabil n-am fi pierdut multe bătălii importante ... poate aţi fi tentaţi să credeţi că nu avem strategii cei mai buni!⁉ Nici vorbă! Eu, unul, cred că PSD a fost de multe ori propriul său adversar. În mare parte, competiţia internă a generat conflicte şi lupte mai mari decât cele cu adversarii. Competitia este bună, veţi spune, deoarece te determină să te perfecţionezi, orice formă constructivă de competiţie e generatoare de calitate şi sunt perfect de acord cu acest aspect. Însă, până la un punct şi anume până acolo unde aceasta este apanajul dezbaterii şi al meritocraţiei nepartinice, nicidecum iniţiatoare de trădare. Fault. Offside. În multe cazuri, trădarea a dus PSD în opoziţie şi chiar în băşcălia sau ura unora dintre cetăţenii oneşti ai ţării noastre...", a mai scris Teodorovici.

Acesta afirmă că, "măcinat de luptele interne, PSD nu a mai reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor oamenilor".

"Sunt un politician nou, dar nu suficient de naiv încât să nu-mi dau seama în ce situaţie este acum PSD. Partid în opoziţie, cu o imagine destul de avariată şi cu leadership ambiguu. Plutim în derivă după coliziunea cu iceberg-ul şi nu reuşim să ne găsim drumul sau măcar dorinţa de a mai căuta vreun drum politic. PSD este, poate, în cea mai dificilă situaţie în care s-a aflat vreodată - nu pentru că este în opoziţie (a mai fost de multe ori!) - nici pentru că nu are vreun scor strălucit (a mai avut situaţii asemănătoare!) - ci pentru că a pierdut ceva mult mai important: încrederea în propriile forţe şi încrederea celor care ne simpatizau şi considerau că mai putem însemna ceva vreodată‼", consideră fostul preşedinte executiv al PSD.

Acesta consideră că lipsa de încredere din partea electoratului este "anticamera dispariţiei PSD, poate cea mai mare miză a lui Klaus Iohannis şi a PNL".

"Miza lor este evidentă, şi anume dispariţia PSD sau măcar lipsa lui de relevanţă. Trădarea este cheia pentru a netezi drumul PNL şi al preşedintelui Iohannis. Trădarea liderilor PSD. N-ar fi prima dată, dar cu siguranţă ar fi ULTIMA!! Dragi «lideri» interimari, dacă aceasta este misiunea voastră atunci drumurile noastre se despart aici. Nu vreau să fiu alături de groparii PSD-ului şi nici să abandonez încrederea milioanelor de oameni care se bazează pe noi", a mai scris Teodorovici.

Acesta solicită organizarea unui congres pentru a avea o conducere legitimată prin vot care să demareze "toate acţiunile politice absolut necesare".

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. Total de acord.

    1. oamenii fara interese ascunse din psd trebuie sa il sustina pe teodorovici e singurul care poate sa mai faca ceva sa salveze psd

      Sa-l sustina sa iasa la pensie !

      Are parul alb, arata bine pentru a deveni onorabil pensionar. 

      "Marile proiecte" ale PSD?

      Care ar fi alea?  

      Tel Drum? Dragnea, Viorica, Risipa banului public, Contractele cu dedicatie? Angajarile pe cumetrie la stat si mai ales in regii, autoritati si alte entitati similare, generalizarea spagii, stalcirea limbii romane, promovarea oamenilor mitraliera si a soferilor de interlopi, angajarea interlopilor in primarii etc. etc. etc. 

      Numai proiecte marete, cu oameni "mareti". 

      Votati PSD-ul!

      Votati hotia, prostia si traficul de influenta! 

      Nu are caracterul necesar pentru a deveni un pensionar onorabil.

      Nu parul ci onestitatea si bunul simt te fac onorabil, insa nu este cazul acestui smecheras de Ferentari din gasca de trista amintire Dragnea-Viorica-Codrin-Olguta- Orlando-Pintea-Pop + batausa de la interne.

    Asta este adevarul.Actuala conducere est KO.

    1. Ca si fostele conduceri si ca si urmatoarele conduceri.

      Partidul asta are hotia si minciuna in vene. 

    Fara Dragnea, care avea viziune politico-economica, hotarare si personalitate(sigur avea si minusurile lui, pe partea cu argintii, ca toata clasa politica, de altfel ) si care a supravietuit tuturor puciurilor puse la cale de Securitate, mai putin Justitiei aservite Sistemului, partidul asta e deja mort si ingropat de securistii ajunsi la conducerea lui, in frunte cu Bulibasa Ciolacu(in asta a constat misiunea lor)!

    1. Sa fim seriosi cu Dragnea. El in subconstientul lui se considera un nou Ceausescu si a luat PSD si tara pe persoana fizica.

      A fost singurul dupa '89 care a marit redeventele companiilor petroliere straine, a pus taxa pe lacomie marilor corporatii si banci straine, le-a spus "ciocu'mic" birocratilor neomarxisti si cretini de la Bruxelles, "ingrijorati" de situatia politico-economica din Colonie, si a dat sah cu ajutorul Parlamentului pe care-l controla relativ, Noii Securitatii sub toate formele ei! Pt toate aceste actiuni unice de suveranitate dupa revolutia din '89, acest om a crescut enorm in ochii mei si nu numai!

      sa fim seriosi noul Ceausescu deja este orban si iohanis

      Taxa pe bănci, idee bună dar la 1,2la sută insemna peste 1 mld.€ cât profitul tuturor băncilor din România!Dacă se lua după unguri cu 0.6l la sută ar fii mers.

      Redeventele la fel Dragnea nu înțelegea că o singură sonda din Golf scoate petrol cât sute din România alcătuite după peste 80 de ani de exploatare ieri rezervele din mare sunt"potentiale" nu certe  

      Pentru Securitate tăia porci si organiza chermeze: slugă ești, slugă rămâi.  

      A ridicat salariile bugetarilor ( si eu sunt) dar ca prostul, cele mari ajungând până în pod!  

      A creat o societate cu acțiuni la purtător, legal cumva, dar nu se poate ca cel mai puternic om din stat, să invarta atâția bani fără nici un control! 

      Suntem oameni, mai greșim cu femeile dar nu poti să te incurci cu o fată, cuminte altfel dar mult prea tânără. Un politician tare are obligatoriu o tipă tare, cu o personalitate bine definită, altfel nopțile păreau un viol permanent  

      Nu a cerut,ar fii reușit să taie pensiile nesimțite

      Pe scurt a ajuns politic prea sus iar ca om prea jos.  

      Esti un pesedist înrăit, aripa Codrin, Radulescu-mitraliera, Nicolicea.

      Ma confunzi cu ma-ta, care lustruieste bastoanele psd-istilor, cu cadentza mitralierei lui Radulescu!

      Neam prost.

      Iti pierzi timpul cu dezaxatul ala.

      Oricum nu are capacitatea intelectuala de a intelege ceva din ceea ce se intampla in jurul lui. 

      Are o teapa in fund si de aceea s-a autointitulat Tepes.

      Din pacate pentru el teapa este prea lunga si i-a afectat creierul. 

      ...

      ...

      Dar cu mizeriile pe care le scrie impostorul ala anonim de mai sus, cum ramane? Sau pt unii muma, iar pt altii cenzura?

    Rau nu zice Jenu. Sa-l vedem insa la treaba, la curatenie. Ca PSD are in curte multe balarii cu radacini bine infipte. Nu o sa reuseasca, asa cum zice ca vrea, sa salveze PSD. La alegeri 12-14 % cel mult.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb