Eugen Tomac: "Marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor"

T.B.
Politică / 3 septembrie 2023

Eugen Tomac: "Marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor"

Preşedintele PMP; Eugen Tomac, afirmă că marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor, după ce, în ciuda legii în vigoare care le asigură o reducere de 90% la preţul biletelor de tren, studenţii sunt lipsiţi de acest drept începând de astăzi, pentru că Guvernul nu a publicat normele metodologice aferente Legii învăţământului superior nr. 199/2023, relatează news.ro.

Liderul PMP solicită Guvernului României "să elaboreze un plan serios de reforme, nu să rămână în ignoranţa ce ne distruge zi de zi".

"Marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor. În ciuda legii în vigoare care le asigură o reducere de 90% la preţul biletelor de tren, studenţii sunt lipsiţi de acest drept începând de astăzi. Şi asta pentru că Guvernul nu a publicat normele metodologice aferente Legii învăţământului superior nr. 199/2023", afirmă liderul PMP într-o postare pe Facebook. "Să fie ignoranţă, să fie incompetenţă sau amândouă!? Tinerii din România nu sunt sursa de batjocură a autorităţilor, sunt viitorul acestei ţări şi singura ei speranţă", spune Tomac. Liderul PMP solicită Guvernului României "să elaboreze un plan serios de reforme, nu să rămână în ignoranţa ce ne distruge zi de zi". "Digitalizare, eliminarea inechităţilor din sistemul de pensii, sistem de sănătate care să vindece în loc să ucidă. Asta trebuie sa facă Guvernul, nu să pedepsească studenţii prin propria incompetenţă!", spune Eugen Tomac.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Politicianul de dreapta Tomac, reprezentat al intereselor Burgheziei, deplânge starea Proletariatului. Aproape că-mi dă o lacrimă.

    Sustin pe deplin masura lui Ciolacu de a anula gratuitatile stupide pentru tot felul de studenti tomnatici si repetenti dar si manipulati si spalati la creier de Soros , care se frecau tot timpul pe tren intre concerte unde strigau m--ie psd !

    am fost si eu student pe vremea cealalta si nu am avut gratuitate si cred ca trenul raportat la venituri era cred ca mai scump atunci decat acum!

    Vor bea 5 beri mai putin si isi cumpara bilet!Invatatul cu plimbatul nu se prea pupa! 

    daca ala nu plateste,pensionarii nu platesc desi foarte multi au cu ce,la transportul in comun dai 2 lei pe bilet,adiaca nimic/2,cum vrei conditii,aer conditionat,viteze mari de deplasare? 

    cand vei plati ca afara raportat la venituri si in RO,,atunci sa te intrebi de ce nu ai confort,viteza,etc! 

    Pana atunci,conditiile de transport sunt F DECENTE la cat platesc beneficiarii serviciilor,trei firfirici+ un vaucer,o groza folosesc autobuzul gratuit sa economiseasca 0.5 lei la kg de ceapa mergand in alte piete decat cea limitrofa,aglomerand inutil transportul in comun!

    dar asta insemna cand e gratuit! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb