Eugen Tomac, PMP: "Aş propune ca România, Bulgaria şi Grecia să desfiinţeze frontierele între ele"

D.R.
Politică / 25 august 2023

Eugen Tomac, PMP: "Aş propune ca România, Bulgaria şi Grecia să desfiinţeze frontierele între ele"

Europarlamentarul Eugen Tomac, liderul PMP, a propus crearea unui mini-Schengen: România, Bulgaria şi Grecia să desfiinţeze frontierele dintre ele, informează news.ro.

Eugen Tomac a declarat: "Cred că imediat după decizia Consiliului JAI de anul trecut, decizia nedreaptă prin care ne-a fost respinsă intrarea din cauza Austriei şi Olandei, prima persoană care a venit cu acest scenariu a fost colegul meu dl eurodeputat Marian-Jean Marinescu, care a spus că cele două guverne pot foarte uşor notifica Comisia Europeană şi desfiinţa frontierele între statele noastre", conform sursei citate.

Europarlamentarul PMP a afirmat: "Cred că e o măsură corectă pe care trebuie s-o aplicăm imediat. Aş merge mult mai departe, aş propune ca România, Bulgaria şi Grecia să desfiinţeze frontierele între ele pentru că nimeni nu ne poate îngrădi acest drept, trebue doar notificată Comisia. Cred că acest demers pe care-l susţin şi colegii din Bulgaria trebuie implementat imediat", potrivit sursei citate.

Eugen Tomac a mai adăugat că "guvernanţii austrieci mint cum nu s-a mai întâmplat în Europa, când spun că se opun extinderii Schengen deoarece sistemul nu mai funcţionează, dar la Consiliul JAI de anul trecut au votat pentru includerea Croaţiei în acest Spaţiu, iar Croaţia a aplicat mult mai târziu decât România, în 2021", menţionează sursa citată.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Aveti votul meu pentru tot ce ati făcut în problema Schengen.

    Apreciez. 

    1. Si eu votez tot cu Basescu. Cheers!

      BRAVO domnule TOMAC. Iata ca la viitoarele alegeri pentru europarlamentare ai asigurat deja un loc,intrucat ,VLAD,fiul lui DRACULA,o sa te voteze nu numai cu doua maini ci si cu picioarele. Daca prin absurd cele trei tari ar desfiinta controalele la granitele dintre ele,te-ai intrebat ce NENOROCIRE ar veni pe capul Romaniei si al Romanilor.? Azi,in romania sunt milioane de drogati care se hranesc prin consumul de droguri,imbogatind cateva mii de alti romani,niste BISNITARI de OTRAVA,pompos numiti DILERI. Odata cu deschiderea granitelor intre cele trei tari,dinspre ORIENT prin TURCIA,ar cara TURCII in romania DROGURILE cu TIRURILE nu ca acum ascunse prin cabine sau prin pachete care vezi doamne au in interior diferite bunuri ,in fond pachetele fiind burdusite cu OTRAVURI .Sa zicem ca intre cele trei Tari,se va circula mai lejer,insa,ce s-ar intampla cu miile de TIRURI care ar trebui verificate la granita cu UNGARIA.? Cum ar face fata TRAFICUL din vamile romanesti.? Dupa ce romancele au cucerit EUROPA in materie de OFERTE de PLACERI SEXUALE,la granitele romaniei,tocmai ce niste BAIETI DESTEPTI,ar infiinta sute daca nu mii de BORDELURI,venind in ajutorul soferilor care ar sta cu saptamanile in vami. Si uite asa,PIBUL romaniei,ar creste fara ca sa ne mai milogim de STAPANII nostri sa ne dea si nou ceva CREITARI ca sa ne dezvoltam.Oare domnule TOLOMAC,nu ii este deajuns Romaniei punerea granitelor tarii la dispozitia poporului tau Ucrainian,care prin vocea lui ZELE,da ordine politicienilor care conduc Romania,sa nu mai aibe grija de romanii de rand ci de BOGATII Ucrainei care trec granitele Romaniei cu SACI de EUROI. Asa ca domnule TOLOMAC,DACA TACEAI,FILOZOF RAMANEAI. Dute Lupta pentru Tara ta MORI,Siti v-a fi MORMANTU/INCORONAT cu FLORI.!

    ...

    Asta este o idee foarte bună. Plus puricarea la sânge a austriecilor și olandezilor la orice granița.

    Si sa-si uneasca plajele.

    Eu i-as spune Tomacului ca Romaniei ii lipsesc mai multe poduri peste Dunare. Faceti podul de la Turnu Magurele.

    1. Nu-i Tomac ci Tolomac asmeni majoritatii europarlamentarilor nostrii

    Tolomac? ca vbine zici!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb