Euroins Insurance Group s-a extins în Macedonia

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 11 martie 2008

Euroins Insurance Group (EIG), parte a grupului Eurohold, a primit, din partea Ministerului de Finanţe din Macedonia, Autoritatea Naţională de Reglementare în Asigurări, acceptul de a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al companiei de asigurări generale Macosped Osigurovanje. Tranzacţia se va finaliza săptămâna aceasta.

Euroins Insurance Group a achiziţionat 83.25% din acţiunile Macosped Osigurovanje pentru suma de 7.3 Mil Euro. Aceasta este prima investiţie pe care EIG o face în Macedonia, urmând ca în faza a doua să fie cumpărată o companie de leasing.

Macosped Osigurovanje este a VI-a companie de asigurări din Macedonia ca mărime, cu o cotă de piaţă de 4.25%. Înfiinţată în anul 1995 societatea are sediul central la Skopie iar în present are 10 centre regionale. Potrivit rezultatelor preliminare, Macosped Osigurovanje a realizat în 2007 prime brute subscrise în valoare de 4.7 Mil. Euro, înregistrând o creştere de 27% faţă de anul 2006. Portofoliul companiei pentru anul 2006 a fost domint de asigurările auto urmate de cele de bunuri, accidente şi Carte Verde.

Pe piaţa de asigurări din Macedonia activează în prezent 12 companii, care au totalizat în anul 2006 prime brute subscrise în valoare de 90 Mil. Euro.

EuroHold Bulgaria s-a înfiintat în decembrie 2006, ca rezultat al fuziunii dintre Stracom Holding şi Eurohold, şi are un capital de 60 milioane euro. Structura Holdingului include 20 de subsidiare şi peste 1600 de angajaţi.

EuroIns Insurance Group (EIG) este principalul motor de extindere al grupului EuroHold pe piaţa de asigurări din Balcani şi Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb