Euromoney desemnează UniCredit Bank în România lider de piaţă în Corporate Banking

S.B.
Bănci-Asigurări / 15 decembrie 2022

Euromoney desemnează UniCredit Bank în România lider de piaţă în Corporate Banking

Euromoney a recunoscut poziţia de lider a UniCredit în cadrul European Markets Leaders Survey 2022, o evaluare globală independentă a furnizorilor de top de servicii financiare realizată pe 100 de pieţe.

Băncile din cadrul Grupului UniCredit din 9 ţări diferite din cele patru regiuni cheie din Europa (Italia, Germania, Europa Centrală şi de Est) au fost desemnate drept lideri de piaţă în diferite categorii, de la Responsabilitate Socială Corporativă şi până la Soluţii Digitale. Aceasta este o dovadă a prezenţei puternice a Grupului UniCredit pe întreg continentul şi a angajamentului său faţă de toate pieţele în care îşi desfăşoară activitatea.

În România, UniCredit a fost recunoscut drept Market Lider în Corporate Banking. Celelate distincţii primite de UniCredit:

Italia: Market Leader în Corporate Banking, Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) şi Soluţii Digitale

Germania: Foarte apreciat în Corporate Banking şi CSR and Notabil pentru Soluţii Digitale şi Investment Banking

Europa Centrală: Austria - Market Leader în Corporate Banking, CSR şi Digital Solutions; Slovacia - Market Leader în Corporate Banking; Ungaria - Foarte apreciat în Corporate banking, CSR şi Soluţii Digitale

Europa de Est: Bosnia şi Herţegovina - Market Leader în Corporate Banking, CSR şi Soluţii Digitale; Bulgaria - Market Leader în Corporate Banking şi CSR; România - Market Leader în Corporate Banking; Serbia - Foarte apreciat în Corporate Banking şi Soluţii Digitale.

Comentând cu privire la acest sondaj, Andrea Orcel, CEO UniCredit, a declarat: "Suntem mândri de aceste realizări, care recunosc demersul neobosit a băncii de a oferi cele mai bune servicii posibile clienţilor săi din Europa. Investim continuu în cercetare pentru a dezvolta soluţii inovatoare pentru clienţii noştri persoane fizice şi companii: digitalizarea şi angajamentul nostru faţă de principiile ESG sunt factori cheie pentru activitatea noastră, ajutându-ne să oferim excelenţă şi să creăm un viitor durabil pentru clienţii, comunităţile şi angajaţii noştri".

Markets Leaders se adaugă celorlalte clasamente şi distincţii de renume realizate de către Euromoney, pentru a oferi în plus un clasament global cuprinzător al brandurilor bancare şi financiare la nivel naţional. European Markets Leaders Survey combină informaţii primite din aplicaţiile băncilor cu propriile sale date, expertiză editorială şi cercetări independente pentru a determina anual cel mai bun brand.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb