Europa - jurnal bursier - 25.03.2010

WBS
Investiţii Personale #Jurnal Bursier / 26 martie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri europeni au crescut astăzi, ajungând la noi maxime ale ultimelor 18 luni, pe fondul creşterii încrederii investitorilor în ajungerea la un acord european în privinţa ajutorului oferit Greciei. Cancelarul german Angela Merkel s-a declarat astăzi în favoarea acordării unui împrumut Greciei, atât din partea Fondului Monetar Internaţional, cât şi din partea celorlalţi membrii ai zonei Euro. De asemenea, Merkel doreşte ca după ce problemele financiare ale Greciei vor scădea, membrii zonei Euro să decidă noi măsuri şi sancţiuni pentru prevenirea unor noi crize.

    Declaraţiile, făcute înaintea summit-ului Uniunii Europene ce a început astăzi, reprezintă primul moment în care Germania a ajuns în mod oficial la un compromis cu ceilalţi membrii ai zonei Euro privitor la criza din Grecia.

    În ciuda acestora şi a raliului din piaţa de capital, moneda Euro şi-a continuat astăzi deprecierea faţă de dolarul american, cotaţia EURUSD ajungând sub nivelul de 1,3 pentru prima oară din mai 2009 până în prezent.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb