Eurovision 2019, "apărat" de 8000 de poliţişti

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 14 mai 2019

Eurovision 2019, "apărat" de 8000 de poliţişti

Concurenţi din 41 de ţări au defilat pe covorul portocaliu în centrul oraşului Tel Aviv, în cadrul ceremoniei de deschidere a concursului Eurovision 2019. Evenimentul a fost organizat în Piaţa Habima, unde se află Teatrul Naţional şi Filarmonica din Israel, însă, în loc de un covor roşu, concurenţii au defilat pe unul de culoare portocalie - cea a logo-ului principalului sponsor al concursului, compania MyHeritage.

Pentru a asigura securitatea în Tel Aviv pe durata des-făşurării concursului, Israelul a desfăşurat circa 8.000 de poliţişti. Este prima dată când concursul Eurovision este organizat la Tel Aviv, evenimentul a mai avut loc de două ori la Ierusalim.

Reprezentanta ţării noastre, Ester Peony, va urca pe scenă în a doua semifinală, cu melodia "On a Sunday". Bugetul alocat pentru show-urile reprezentantei noastre este de 100.000 de euro, regizorul Petre Năstase afirmând că aceas-ta este prima dată în istoria participărilor când o mare parte din sumă este alocată efectelor speciale de pe scenă. Totodată, Năstase a spus că, în premieră, show-ul a fost gândit de echipa noastră şi nu de producătorii Eurovision: "Este prima oară când cei din echipa producătoare a Eurovisionului ne lasă să venim cu un concept grafic şi conţinut grafic făcut de noi (...) E prima oară când noi ne ducem acolo cu un conţinut grafic foarte serios. Noi suntem obligaţi să plătim practic efectele speciale pentru toate cele 12 repetiţii şi la fiecare repetiţie se adună - 2.000 de euro o dată, 2.500 o dată, până ajungi la 50 - 60.000 şi nu ştii de unde s-au adunat banii".

Semifinalele celei de-a 64-a ediţii a concursului Eurovision se vor desfăşura astăzi şi joi, 16 mai, în nordul Tel Aviv, iar finala va avea loc sâmbătă 18 mai.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb