Euroweb aduce FiberClass si în Cluj

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 decembrie 2007

Serviciul de comunicatii prin fibra optica - Internet si telefonie, va fi disponibilîn curând si pentru clientii din Cluj

Euroweb România anunta lansarea noului sau serviciu, FiberClass, pentru clinetii din Cluj. FiberClass este un pachet de servicii menit sa acopere integral necesitatile de comunicatii terestre ale unei companii si se adreseaza cu precadere segmentului companiilor mici si mijlocii.

Produsul a fost lansat cu succes în Bucuresti, Iasi si Timisoara, orase în care Euroweb are deschise puncte de lucru. Urmatorul oras vizat este Cluj, pe piata caruia Euroweb este de asemenea prezenta. FiberClass va fi disponibil si pentru clientii din Cluj de la începutul anului 2008.

Clientii FiberClass beneficiaza de urmatoarele servicii:

1. Acces la Internet prin fibra optica, în trei variante, în functie de pachetul ales: largime de banda de 3MB, 5MB sau 10MB.

2. Telefonie - pentru fiecare pachet vor fi alocate 2 linii telefonice, împreuna cu 2 abonamente care includ convorbiri gratuite si nelimitate în reteaua Eurovoice si de asemenea pâna la 3000 de minute incluse în retelele de telefonie fixa.

Principalele avantaje oferite de noul produs lansat de Euroweb sunt pretul, faptul ca se ofera atât acces la Internet, cât si la servicii de telefonie, absenta oricarei taxe de instalare si nu în ultimul rând tarifele avantajoase pentru apelurile telefonice.

Pachetul FiberClass este disponibil în trei variante, în functie de necesitatile de comunicatii estimate de client, dupa cum urmeaza:

FiberClass 3:

- acces la Internet cu o largime de banda de pâna la 3 Mb;

- 2 linii telefonice cu apeluri gratuite în reteaua Euroweb si 1000 de minute/luna incluse în retelele de telefonie fixa;

- router VoIP + punct de acces Wi-Fi

- pretul este de 99 Euro, fara TVA.

FiberClass 5

- acces la Internet cu o largime de banda de pâna la 5 Mb;

- 2 linii telefonice cu apeluri gratuite în reteaua Euroweb si 2000 de minute/luna incluse în retelele de telefonie fixa;

- router VoIP + punct de acces Wi-Fi

- pretul este de 139 Euro, fara TVA.

FiberClass 10

- Acces la Internet cu o largime de banda de pâna la 10 Mb;

- 2 linii telefonice cu apeluri gratuite în reteaua Euroweb si 3000 de minute/luna incluse în retelele de telefonie fixa;

- router VoIP + punct de acces Wi-Fi

- pretul este de 219 Euro, fara TVA.

Despre Euroweb România S.A.

Euroweb România este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din România. Actionarul principal al Euroweb Romania S.A. este Invitel Rt., al doilea mare operator de telecomunicatii terestre din Ungaria.

Fondata în 1998 prin achizitionarea de catre Euroweb International a Diviziei Internet Rokura Sumitcom si a societatii private Mediator, Euroweb România S.A. este initiatorul unuia dintre primele servicii comerciale de acces la Internet din România - reteaua Starnets (1993). Deschizator de drumuri în industria telecomunicatiilor din România, Euroweb România este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Nationala a Internet Service Provider-ilor) si initiator al proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).

Compania si-a focalizat activitatea pe furnizarea de solutii de comunicatii IP si Internet destinate segmentului de afaceri, precum si pe integrarea strategica a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP si video-telefonie.

Euroweb România detine certificarile ISO9001 si ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate si mediu.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb