Eveniment de Imobiliare şi Investiţii în Cipru de Nord-Clubul Diplomatilor 11 Iulie

R.S.
Miscellanea / 9 iulie

Eveniment de Imobiliare şi Investiţii în Cipru de Nord-Clubul Diplomatilor 11 Iulie

Clubul Elite Business Women Club este încântat să anunţe colaborarea sa cu EliteProperties, companie imobiliara fondata in 2015, pentru a găzdui un eveniment imobiliar ce aduce în atenţia clienţilor investiţii exclusiviste dezvoltate în regiunea Cipru de Nord, conform unui comunicat transmis redacţiei.

În comunicat ELITE PROPERTIES & EBW precizează:

"Activitatea de consultantă pentru investiţii şi competiţiile de finanţare pentru IMM-uri prin investitori privaţi & VC funds din Dubai, au identificat nevoia investitorilor pentru investiţii imobiliare premium la nivel internaţional.

Astfel că noul proiect Elite Luxury Real Estate Club si colaborarea cu ELITE PROPERTIES au venit natural.

Imobiliarele au fost considerate dintotdeauna unul dintre tipurile de investiţii cu cele mai reduse riscuri. Investiţiile în imobiliare sunt şi o bună opţiune de diversificare a portofoliului şi pot funcţiona ca linie de business, care să confere mai multă stabilitate financiară, profit constant şi totodată reducerea riscului de pierderi.

De asemena, investiţiile imobiliare sunt mai puţin expuse la riscurile pieţei şi oferă un control mai mare asupra activelor. Aduc stabilitate, un randament atractiv şi protecţie împotriva inflaţiei." ne spune Bianca Tudor, Antreprenor & Business Advisor EU & UAE.

Evenimentul promite să ofere participanţilor o multitudine de informaţii valoroase cu privire la cele mai recente tendinţe şi oportunităţi de investiţii în piaţa de rezidenţial din Cipru de Nord, o regiune din ce în ce mai recunoscută drept noul Dubai al Europei.

Momentul cheie este lansarea proiectului imobiliar Dolce Mare - un proiect cu o locaţie şi un design arhitectural unice având peste 250 de unităţi rezidenţiale, proiectat dezvoltat de AKOL GLOBAL prezent din 2003 în Cipru de Nord, care debutează pe piaţa românească după lansări de succes în Germania şi Ungaria!

Beneficiile ce revin clienţilor care investesc în Cipru de Nord, alegând această locaţie în detrimentul altor destinaţii cu acces la mare sunt multiple: valoarea proprietăţilor creşte cu 20-30 % pe an, randamente anuale de 10 %, o piaţă a ospitalităţii în creştere datorită sectorului de turism de sănătate impreuna cu turismul senior, facultăţi moderne cu specialităţi multiple, facilităţi fiscale şi impozite la nivel minim, servicii de property managment direct de la dezvoltator, rata scăzută a criminalităţii, permis de şedere şi servicii conexe , cat şi cele 320 de zile de zile însorite de care se pot bucura atât utilizatorii finali- investitorii, cat şi clienţii care închiriază.

În România piaţa locuinţelor localizate în zona litoralului este în continuă creştere şi oferă variante ce pot satisface cele mai ridicate standarde, însă sezonalitatea redusă de 3 luni pe an versus perioada de 9 luni din Cipru de Nord ne îndreaptă atenţia spre pieţele externe .

După noile date oferite de INCS din UK, zona Europei Centrale şi de Est este pe cale sa devina un centru de creştere al Europei, bineînţeles nu ignorăm Asia şi America de Sud pentru producţie, dar România are din ce in ce mai multe şanse să atragă investiţii în următorii ani.

"În sector imobiliar am resimţit deja o creştere a preţurilor de 15-18% faţă de anul trecut în regiunile bine dezvoltate, cu investitii majore in infrastructură, pentru proiectele rezidenţiale ce aduc în atenţia clienţilor proprietăţi premium.

Preţul mediu pe metru pătrat în zona capitalei - Bucureşti, raportat in 2024 iulie este de 1800 E/mp, însă în sectorul de lux preţurile încep de la 5000 E/mp şi ajung până la 20.000 E/mp (proprietăţi din zona blv. Kiseleff).

În balanţa analizei unei oportunităţi investiţionale, putem aduce în faţa clienţilor în căutarea unei unităţi locative care să le ofere confortul unui spatiu dedicat ca fiind second - home, dar care să ofere şi un plus în contul de economii, şi ne îndreptam atenţia către proiectele externe dezvoltate de companii de renume precum Akol Global cu o vechime din 2003 în Cipru de Nord, care aduce dezvoltări cu un design arhitectural şi locaţii unice, de unde nu ai mai vrea să pleci spre România." ne spune Alina Mocanu, Real Estate Consultant & fondator ELITE PROPERTIES

Cum putem spori valoarea proprietăţilor imobiliare?

Piaţa decoraţiunilor interioare în 2024 este influenţată de mai multe tendinţe emergente determinate de schimbarea preferinţelor consumatorilor, de progresele tehnologice şi de factorii economici globali.

"Caracteristicile caselor inteligente, cum ar fi sistemele avansate de securitate, termostatele inteligente şi iluminatul inteligent, sporesc semnificativ atractivitatea şi valoarea proprietăţilor. Aceste tehnologii nu numai că oferă confort şi eficienţă, dar adaugă, de asemenea, un nivel de atractivitate modernă care este din ce în ce mai căutat de către cumpărători.

Exemplele din lumea reală demonstrează că proprietăţile echipate cu integrări de case inteligente au adesea performanţe mai bune pe piaţă, obţinând preţuri de vânzare mai mari şi transformări mai rapide. Tendinţele viitoare în domeniul tehnologiei smart home promit un impact şi mai mare asupra domeniului imobiliar, pe măsură ce inovaţiile continuă să evolueze şi să se integreze perfect în viaţa noastră de zi cu zi." declară Camelia Sucu, fondator ClassIN şi Speaker în cadrul evenimentului.

În calitate de speakeri ai evenimentului avem plăcerea de a-i prezenta pe:

Mert Adalier- Adalier Investment Director

Camelia Sucu - CEO ClassIN

Ozgur Koca - AKOL Marketing Director

Bianca Tudor - Business Advisor

Alina Mocanu - Real Estate Consultant

Aceştia vă vor ghida prin complexitatea investiţiilor imobiliare şi vă vor prezenta beneficiile şi avantajele unice pe care acest domeniu le are de oferit.

Evenimentul va oferi informaţii de la experţi cu o vastă experienţă pe piaţa imobiliară din nordul Ciprului. Participanţii vor afla despre numeroasele beneficii fiscale disponibile, inclusiv scutiri pentru criptomonede, tranzacţii imobiliare şi achiziţii de maşini, precum şi despre avantajele comerţului liber în regiune. Aceste stimulente fiscale fac din Ciprul de Nord o destinaţie incredibil de atractivă pentru investitorii care doresc să îşi maximizeze randamentele.

Unul dintre punctele-cheie ale evenimentului va fi explorarea oportunităţilor de investiţii care oferă randamente anuale garantate de 8-10%, calculate din preţul net de vânzare al apartamentelor. În plus, piaţa din Ciprul de Nord se mândreşte cu o creştere anuală impresionantă a valorii proprietăţilor, cu cifre care cresc între 30-35%.

Această apreciere semnificativă face ca investiţia în proprietăţile de lux din regiune - dintre care unele sunt construcţii noi pe malul mării, cu servicii şi facilităţi de înaltă calitate - să fie o propunere extrem de atrăgătoare.

În plus, evenimentul va prezenta o serie de servicii de consultanţă disponibile pentru investitori. Acestea includ consultanţă juridică şi contabilă completă, asistenţă pentru deschiderea de conturi bancare şi furnizarea de servicii de bancher privat. Această abordare holistică garantează că investitorii sunt bine susţinuţi pe parcursul întregii lor călătorii investiţionale.

Ciprul de Nord nu numai că oferă oportunităţi de investiţii profitabile, dar se mândreşte şi cu unul dintre cele mai scăzute costuri ale vieţii din Marea Mediterană. Costul vieţii este cu până la 60% mai mic decât alte destinaţii de pe litoral, impozitele fiind aproape inexistente, ceea ce îl face o locaţie ideală atât pentru investiţii, cât şi pentru stilul de viaţă mult dorit.

Pentru a lua parte la acest eveniment exclusivist, vă rugăm să confirmaţi participarea până la 25 iunie prin e-mail la contact@ebw.business sau la numărul de telefon 0733 943 787. Alăturaţi-vă nouă pentru o seară de teme discuţii profunde alături de speaker-ii, networking şi explorarea viitorului investiţiilor imobiliare în Ciprul de Nord.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb