Evenimentele "Gala Societăţii Civile"şi "Internetics" îşi schimbă perioada de desfăşurare

Ziarul BURSA #Media-Advertising / 25 octombrie 2005

Începînd cu anul 2006, întreaga organizare a evenimentelor precum şi managementul brandurilor "Gala Societăţii Civile" şi "Internetics" revin echipei Millenium Communications, informează un comunicat de presă. Gala Societăţii Civile este un eveniment anual de recunoaştere a excelenţei în domeniul activismului social. O competiţie care premiază cele mai valoroase proiecte desfăşurate de organizaţii neguvernamentale, grupuri de iniţiativă, sindicate sau persoane fizice. Din anul 2003, coordonarea "Galei Societăţii Civile", un proiect Millenium Communications, a fost preluată de Asociaţia de Comunicare Ethos. "Gala" a devenit un eveniment puternic, de tradiţie în România, care an de an aduna cele mai importante figuri ale societăţii civile româneşti.

Internetics este primul festival românesc de comunicare digitală care recunoaşte excelenţa şi inovaţia în folosirea Internetului şi a noilor tehnologii de comunicare.

În anul 2004 şi coordonarea acestui proiect al Millenium Communications a revenit Asociaţiei de Comunicare Ethos, evenimentul impunîndu-se pe piaţa de comunicare din România.

O dată cu preluarea întregii organizări a celor două evenimente de către echipa Millenium, perioada de desfăşurare a acestora se schimbă, "Gala Societăţii Civile", ediţia a 4-a, urmînd a avea loc în luna mai 2006, în timp ce "Internetics", editia a 6-a, se va desfăşura în luna octombrie 2006. Andrei Bortun, Director General al "Millenium Communications", declara: "Gala Societăţii Civile" şi "Internetics" sunt două dintre proiectele Millenium Communications. Începînd cu anul 2003, respectiv 2004, Asociaţia de Comunicare Ethos a preluat coordonarea proiectelor, sprijinindu-ne în efortul nostru. A urmat o colaborare excelentă, care a făcut din cele două evenimente puncte de reper pentru pieţele cărora li se adresează. Aceste proiecte se vor consolida de la an la an". Millenium Communications are în portofoliu "Gala Societăţii Civile", "Internetics", precum şi "AdPrint estival - European Creative Teams Competition", festival european de publicitate. Proiectele Millenium Communications vor fi organizate în continuare alături de BlueLeaf Multimedia - Web Developer Oficial - şi Grupul2 Millenium Communications.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb