Evenimentul Bucovina Inbusiness prezintă lecţii despre business din 23 de industrii

F.D.
Miscellanea / 18 octombrie 2023

Evenimentul Bucovina Inbusiness prezintă lecţii despre business din 23 de industrii

Bucovina Inbusiness aduce în atenţia antreprenorilor lecţii despre business din 23 de industrii, alături de Răzvan Căzănescu, autorul sistemului TBF Management şi creează un context de networking inedit pentru oameni şi idei. Bucovina Inbusiness va avea loc pe 27 octombrie, vineri şi este găzduit de Jeni Palace, Suceava, conform unui comunicat de presă al organizatorului.

Potrivit sursei citate, Bucovina Inbusiness se adreasează oamenilor creativi şi inovatori din business şi acelora care vor să beneficieze de schimbul liber de idei, networking şi au nevoie de motivaţie sau disciplină pentru îmbunătăţirea performanţei în propria afacere. În cadrul evenimentului va vorbi Răzvan Căzănescu, autorul Sistemului TBF de Management, care prin prisma expertizei sale, va pune accentul pe importanţa managementului în antreprenoriat; Monica Florea, Partener TBF şi lider al proiectului TBF New Generation, care va vorbi despre continuitatea mindsetului antreprenorial prin educarea tinerilor pentru deprinderea abilităţilor de business şi Iancu Guda, Vice Preşedinte AAFBR, care vine cu cunoştinţe despre managementul riscului şi cercetare.

Pe lângă calităţile de training pe care le are evenimentul, Bucovina Inbusiness reprezintă şi un demers prin care Răzvan Căzănescu, Monica Florea şi Iancu Guda îşi propun să contribuie la educaţia antreprenorială a românilor din 3 perspective, cea a antreprenorului prezent, ancorat în context, care se concentrează pe lucrurile care contează şi este activ în peisajul de business, cea a antreprenorului care se gândeşte spre viitor, care inserează modalităţi sustenabile de educaţie non formală pentru tinerii care au nevoie să îşi construiască un viitor mai bun şi cea a antreprenorului care este aproape de mediul academic şi înţelege importanţa cercetărilor de piaţă pentru a lua decizii educate în business.

Bucovina Inbusiness este ca un cămin pentru persoanele care au ideologii familiare şi care intenţionează să găsească o dimensiune pragmatică pentru ideile lor. În cadrul lui, ideile despre care vor vorbi cei trei profesionişti vor pune accentul pe implementarea practică, iar audienţa este obligată să participe în mod real şi să transforme ideile în exemple practice.

"Cel mai sănătos mod de a creşte ca antreprenor este să iei soluţii din multiple industrii. La Bucovina Inbusiness voi împărtăşi experienţa mea în 23 de industrii, de la management şi până la marketing şi vânzări. Ce funcţionează, ce nu funcţionează, ce greşeli văd în majoritatea companiilor şi care sunt uneltele care aduc rezultate concrete", a spus Răzvan Căzănescu, Fondator TBF.

"Prin iniţiativa Bucovina Inbusiness vrem să adresăm unui public cât mai larg tema educaţiei în business a creşterii unei generaţii de succes şi a implicării comune.

Nu putem spera că lucrurile se vor schimbă, fără să ne implicăm fiecare cu tot ce ştim şi putem contribui. E un context favorabil pentru apelulul la acţiune şi la concreteţe. La cum lăsăm o moştenire durabilă, la cum construim viitorul.

Vrem să creăm o generaţie pregătită, adaptabilă şi capabilă să facă faţă oricărui obstacol, dar şi să poată duce mai departe ce s-a construit până azi şi să creeze un mediu de business performant şi de succes. Este responsabilitatea noastră colectivă ca societate, dincolo de misiunea noastră. Iar, mediul antreprenorial joacă un rol esenţial în acest ecosistem. Mentoratul, finanţarea, parteneriatele, implicarea activă, focusul permanent pot accelera transformarea şi ne pot duce la un alt nivel. Ne aduce împreună contribuţia pentru a investi în generaţia şi în viitorul nostru. Antreprenori, profesori, manageri, experţi şi tineri construim împreuna acest viitor", a spus Monica Florea , cofondator TBF New Generation.

Cred că este foarte important climatul în care ne dorim să facem business, trebuie să ne raportăm mereu la particularităţile specifice ale unei regiuni, ţări, industrii şi să fim atenţi şi la contextul politic, economic şi social. Toate aceste lucruri îţi pot afecta afacerea sau pot fi oportunităţi care pot şi trebuie să fie exploatate - a spus Iancu Guda, Vice Preşedinte AAFBR

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. cum e freamatul asta pe la noi cu …. managemant …. afaceri… cu ciclul dobanzii bnr… cam pe unde era prin japonia in trecut freamatul…

    prea multe panouri cu “afaceri si managemant” ca investitor contrar nu mai dau mult pana la alt revers… 2026-2028 maxim… 

    pe urma sa nu mai auzim de “afaceri si mentori” sau “investitii pentru oite”. 

    deja imi provoaca greata pe bulevard panourile cu “afaceri MBAuri managemant investitii”… 

    pana si pe geamurile bancilor stau afise cu “investitii”… deci au ajuns bancile iar sa ne spuna noua (oitelor) cum e treaba cu investitiile … - asta ar trebui sa fie un semnal de ingrijorare. 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb