Exim Banca Românească a lansat aplicaţia de mobile banking e-ximBanking

F.D.
Bănci-Asigurări / 1 februarie

Exim Banca Românească a lansat aplicaţia de mobile banking e-ximBanking

Exim Banca Românească continuă procesul de transformare digitală şi lansează aplicaţia de Mobile Banking - e-ximBanking - pentru a oferi clienţilor de retail ai băncii o experienţă îmbunătăţită de banking prin intermediul dispozitivelor mobile, conform unui comunicat de presă al băncii.

Potrivit sursei citate, aplicaţia, disponibilă în Google Play şi App Store, oferă utilizatorului o gamă largă de opţiuni - acces nelimitat la conturi, posibilitatea de a efectua plăţi şi transferuri către alte conturi, posibilitatea de a efectua schimburi valutare etc., ceea ce permite un control facil al finanţelor personale. Aplicaţia va fi dezvoltată treptat cu elemente care să permită extinderea ofertei de produse digitale fără interactiune fizică prin dezvoltarea de noi funcţionalităţi cu componente digitale pentru creditare.

Exim Banca Românească a intrat de anul trecut într-o etapă accelerată de dezvoltare şi modernizare, prioritizând proiectele din zona digitalizării pentru extinderea canalelor alternative de interacţiune a clienţilor. Astfel, lansarea aplicaţiei de mobile banking vine după ce, banca a lansat o nouă interfaţă pentru platforma de Internet Banking care, ca urmare a upgrade-ului de tehnologie, a adus noi funcţionalităţi, precum şi securitate sporită.

De asemenea, pentru un acces facil, rapid şi sigur la produsele sale, Exim Banca Românească a lansat şi platforma e-bancamea.ro care permite înrolarea 100% online, în numai 10 minute, pentru un pachet complet de produse si servicii: cont curent în lei, card de debit (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert şi Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSenţial.

Totodată, banca a introdus în portofoliul său serviciile de portofele digitale Apple Pay şi Google Pay care permit efectuarea de plăţi contactless rapide şi sigure la terminalele POS, direct cu telefonul mobil, fără a fi necesară prezenţa fizică a cardului. În plus, Exim Banca Românească oferă clienţilor săi şi o modalitate comodă şi sigură de gestionare a banilor cash - retragere contactless de la bancomat cu telefonul mobil, fără a mai fi necesară introducerea cardului în ATM.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb