EximBank şi-a relocat sediul din Bucureşti

F.A.
Comunicate de presă / 21 octombrie 2013

Sucursala Bucureşti a EximBank şi centrala băncii vor funcţiona, începând din această săptămână, într-un nou sediu din Palatul Kiseleff, schimbarea locaţiei intervenind în contextul unor decizii de management strategic care au avut la bază atât optimizarea fluxurilor de lucru, cât şi reducerea costurilor operaţionale, potrivit unui comunicat de presă.

"În ultimul an EximBank a trecut printr-un proces de optimizare a cadrului de administrare şi de reaşezare pe principii de business aliniate la practicile din sistem, proces care, odată cu instalarea în noul sediu, a ajuns la final. Am avut în vedere în special corelarea funcţiilor de suport cu cele de vânzări, cu o atenţie sporită acordată reţelei teritoriale şi sistemelor moderne de plată, cu o mai mare flexibilitate în modul de lucru", a declarat Traian Halalai, preşedintele EximBank.

El a adăugat că relocarea sediului central al băncii a fost o variantă care s-a vehiculat şi în trecut, dar condiţiile de pe piaţa imobiliară sunt acum cele mai bune pentru a face această schimbare.

Oficialul EximBank a punctat că, din aceleaşi raţiuni care ţin de piaţa imobiliară, dar, mai ales, de optimizarea costurilor, banca are în vedere şi relocarea unor unităţi din ţară, se mai arată în comunicat.

EximBank a înregistrat în primele şase luni ale acestui an un profit brut de aproape 30 de milioane de lei, dublu faţă de nivelul corespunzător întregului an 2012, pe fondul creşterii veniturilor bancare cu aproape 5% faţă de perioada similară din 2012 şi a reducerii cheltuielilor operaţionale cu 15%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb